måndag 21 september 2009

90-talet vatotuvägen?

Jag såg nyss på tv en tant som drack sitt eget kiss. Hon drack 5-6 glas om dagen för att det var nyttigt och skulle göra henne snyggare.
Och en gång när jag var på en fest och vi skulle leka "jag har aldrig" sa en kille "JAG HAR ALDRIG DRUCKIT KISS!" Så drack han och var jättestolt. Inte kiss då, men ja, han hade druckit det när han var liten. Jag har alltid trott att det är farligt att dricka kiss?!

Idag kom jag att tänka på hur hemskt 90-talet var på åtminstone några sätt. Jag kommer inte på några bra just nu men jag vet att det finns så om du kommer på får du gärna upplysa mig om det. Here follows iaf det hemska:
Där jag tränar finns det en kille (/man?) som tränar i gymmet och ser ut som en seriefigur och har ganska mycket muskler på överkroppen och ganska smala ben. Sen till råga på allt har han 90-talsfrisyr och det hade han när jag började träna där, vilket var typ 4-5 år sedan. Alltså har han haft 90-talsfrisyr under alla dom här åren och jag kan tänka mig att han haft det enda sedan 90-talet. En 90-talsfrisyr på en kille är alltså när man har klippt håret rakt av, alltifrån öronen och neråt och håret är helt rakt med mittbena. Haha, det är hemskt.
Och kläderna. Bland det fulaste som finns är en enfärgad helt oformad t-shirt med ett fyrkantigt tryck på, typ som ett foto och kanske nån tjej som står där i fyrkanten. Igår var jag hos min syster och då kollade vi på ångra kort från 90-talet och då hade hon och hennes kompisar på sig såna tröjor. Vi konstaterade att det var så jävla fult. :D

Som sagt så var jag hos min syster igår. Dom bor så jävla fint, jag vill också bo där. Vi åt mat och fikade och klappade hästarna och hunden och lyssnade på Britney och gick på promenad på en wrong turn-väg och kollade på Mia och Klara och sen kom katten in med en mus och var jättestolt.


Hästar.


Min hemmafrusyster.

Hennes hästar.

Molly.