torsdag 22 juli 2010

trött oså

Snart slutar jag jobba. Det har varit skitdåligt väder hela dagen men nu är det varmt som fan och soooool. Och nästan inga moln. Hoppas det blir så imorn med. Sol och inga moln alltså.
Fan vad jag är hungrig.

Jag kollade på sex and the city-filmen nyss. Har börjat älska sex and the city. Jag har alltid tyckt det är kul men alltså, jag kollar ju aldrig på tv, det går inte för sig att försöka följa nån serie om man är jag. Men nu när jag är här kollar jag på sex and the city varje kväll, jättemysigt.

Jag undrar varför jag är så jävla trött. Alltså, när jag vaknar är jag så jäääävla trött. Jag vill vara pigg när jag vaknar. Jag sover typ 8 timmar varje natt, ändå är jag som en jävla zombie. Det är ju inte precis som jag har världens mest ansträngande jobb så det är ju knappast därför. Idag har det varit värre än vanligt. I morse när jag skulle springa var det näst intill omöjligt. Jag typ, försökte, men mina ben orkade liksom inte.. eller, mina ben vägde typ 500 kg var och min kropp orkade liksom inte få dom att röra sig, det var skitjobbigt.
Och nu sitter jag bara och gäspar och är helt seg i huvet.
Blir spännande att se om jag orkar springa ikväll...
Skulle kunna gå och lägga mig nu, vakna imorn kl 8 och vara trött som en jävla gris.
Imorse var griso förresten jättemysig. Jag ställer alltid klockan men hon tyckte nog att jag skulle sluta sova och gå upp istället. Hon ligger alltid på andra sidan av sängen men så kom hon och skulle mysa och tom gick över och la sig på andra sidan av mig och var jättemysig. Så då var jag tvungen att gå upp, bara för hon var så söt.
Hon är inte så mycket för mys, Griso, mest gillar hon att bitas.

Herreguuuud, vad är det för fel på mig liksom? Det kan inte vara normalt att vara såhär trött.
Nästa vecka när jag är hemma ska jag nog bara ligga och slöa hela veckan.

Herrå.