måndag 28 november 2011

Nu är jag i mitt nya rum igen. Trodde jag skulle dö när jag åkte hit.. först buss till lilleström, trodde inte bussen skulle komma och då hade jag dött, för bussarna går ju inte särskilt ofta. Sen skulle jag gå från bussterminalen till tågstationen med all packning, en stor resväska, en stor ryggsäck, datorväska, handväska och en kasse med mat. Tåg från lilleström till oslo. Gå från tågstationen till jernbanetorget, det är inte långt men jag hade mycket packning. Sen buss til St Hanshaugen. Sen gå upp till högsta våningen. Det gick bättre än jag trodde och nu är jag ju här. :)

Igår såg jag förresten den här filmen. 
Den var knepig och jag förstod inte så mycket. Vi pratade om vad det handlade om efteråt men jag kom bara fram till att han som hittat på filmen nog inte hade tänkt igenom allt riktigt ordentligt. Men den var ju spännande, även att jag inte förstod. Och Ryan Gosling är ju så snygg. Mmmm.

Nu ska jag packa upp! Jobb om 3 timmar.. hoppas jag fått med mig allt. Haha!
Tjabbalabba! Håller på att försöka packa, ska börja flytta in grejer imorn. :)

Jag kände mig så nöjd förut. Jag var i mitt nya rum, hade fått nycklarna, hade betalat hyran, låg i en jätteskön säng, kollade min (preliminära, men jag hoppas de inte ändrar den) vaktlista för december som precis kommit och den var awesome. Dessutom kom bussen jag skulle med precis när jag kom utanför dörren, så behövde inte vänta en sekund, flax!

Idag var det bättre att jobba, men jag verkar ha blivit lite smått dum i huvet.. Jag har kläckt ur mig diverse blåsta kommentarer idag.. bla:


Min kollega frågade mig: "Vilken dag är julafton?"
Jag: "Den 24e!!!"
Han: "Suck..." Går till almanackan och konstaterar att det är en lördag.. 



Eller:

Jag berättar om att jag kollade på ett tv-program när det var två ateistiska barn som satt och skrek och klappade i händerna hela tiden.. Han kollade på mig lite konstigt och jag börjar tänka på vad jag egentligen sa.. jag sa att dom var ateistiska.. så börjar jag asgarva åt mig själv för jag är så jävla dum i huvet. Barnen var ju autistiska. Hahaha, en jävla skillnad. 

Nu måste jag packa, tjaaarå!