söndag 9 oktober 2011

Nejmen gud vad jag uppdaterar idag, ja det kan man ju tycka om man vill. 
Idag har jag faktiskt varit duktig, jag har städat mitt rum som såg ut som en jävla krigszon, dammsugit och plockat i ordning och bytt sängkläder. Och plockat i ordning i köket.. :) 
Jag åt nyss. Det var gott men tog slut lite väl fort tycker jag. 
Jag är avundsjuk på Johan som ska äta choklöööpudding och grädde! Det är ju den goaste som finns! Gud ge mig choklöpudding och grädde plxplxplx!! 
Jag har iaf beställt världens godast kycklinggryta av mammi när jag kommer hem, det ska bli så gott så jag dööör. Jag längtar! 
Sen så skulle det ju inte sitta fel med en cheesecake heller.. det är ju så sjukt jävla gott också! Den som inte är frozen men ändå kall för den står ju i kylen. 
Fast inte så det blir några missuppfattningar nu, den som är frozen är ju också jävligt go, men den andra är till och med bättre! Den är så JÄVLA bra och god och mmmm. :D  

Jag blir så sugen bara av att se på bilden, wuäääh wuääähh whine whine..

 Här är en bild på mig i uniform. Enjoy. Eller nåt. 

 
Jag kan inte sova länge nuförtiden... I morse vaknade jag lite innan 8 och fick paniiiiik, för jag trodde jag hade försovit mig och började jobba kl 9. Men det gjorde jag ju inte :D så gött. så då sov jag till 10... men det är inte särskilt länge..
Idag kommer Elin tillbaka. :)
Nu har jag även spelet Farm Frenzy Ice Age på datorn.. men jag tror jag tycker bonnaspelet var roligare.
Peace!