söndag 20 december 2009

zombie och ost

Herregud. Jag har inte skrivit sen i tisdags? Why? Jag har ju inte haft nåt att göra? Jag tror att jag tror att jag har skrivit fast jag inte har det. Tiden går så himle himle fort alltså.

Jag har fixat färdigt med nästan alla julklappar, har två kvar att slå in.

Idag såg jag på "flickan som lekte med elden", den var bra om man tog bort Paolo Roberto, hahah, när han kom blev ju bara hela filmen helt komisk. Men jag tycker synd om honom, tycker alltid synd om folk när det blir så. Han är liksom för tjock för att boxas, så då tänkte han väl satsa på lite skådespelarkarriär men det blev bara sååå pinsamt. Stackarn.
Sen såg jag på en jättebra film som heter "9", Erik skrattade åt mig när jag sa att den var bra. Den var animerad, och inte en barnfilm, för den var för läskig för att vara barnfilm. En animerad vuxenfilm, jag vet att det låter skittråkigt, jag ville inte se den först, men gubbarna var så söta och det var så spännande, blev lite besviken på slutet bara, för det blev inte som jag ville.

Erik berättade om en serie som han och hans kompis Jon hade sett som handlade om zombies. Jag hatar zombies, jag är så jävla rädd för zombies, alltså, pga alla zombiefilmer så har jag börjat tänka att något sånt faktiskt skulle kunna hända, att det kommer nåt asläskigt virus som gör att alla blir läskiga och typ zombies och så kommer jag vara en av de där som överlever och måste komma undan från zombiesarna hela tiden. Jag brukar tänka på vart jag ska ta vägen när zombieinvasionen kommer, det är jättejobbigt för jag har inte kommit på det ultimata stället än.
Jag ska iaf också se den zombieserien, det är kanske egentligen ingen bra idé eftersom jag säkert bara kommer bli mer paranoid. I vilket fall som helst ska jag se den, det handlar om att några är med i big brother när det blir zombieinvasion och de får ju inte veta nåt. Ihhhh så spännande!! :D

Igår var vi hos Jon och Amanda och åt ost och kex och päron, åt så jävla mycket att jag aldrig mer kommer vilja äta ost och kex tror jag. Och usch. De köpte en riktigt vidrig ost, det var typ nån blåmögelost, hette nåt med "Agur" typ och den såg så jävla vidrig ut på vissa ställen, det var liksom bruna klumpar i, såg verkligen ut som om den var för gammal, och den luktade så jävla äckligt. Jag tänker på mormor när jag känner den lukten, det låter elakt kanske men jag tror att kanske dom hade sån ost när jag var liten eller nåt, varför skulle jag annars börja tänka på henne liksom? Jag vågade inte ta av den osten, men jag smakade liiite, och fy faaan vad äcklig den var, smaken liksom satt fast jättelänge efteråt, men sen så gillar jag ju brie mest och det är ju knappast en särskilt smakrik ost, så jag är väl lite fjantig kanske.
Och så kollade vi på ett avsnitt av en serie som heter "Fringe", det var faktiskt jättebra. Det är så synd när man tittar på ett random avsnitt av nån serie och tycker det är jättebra och vill se mer men sen orkar man inte fixa hem serien, eller så orkar man det, men när man väl har den orkar eller hinner man aldrig se den.
Jaja.
Ajöss.