tisdag 8 december 2009

FATTA hur LEDSEN jag blev nu. Jag gick in på min hotmail, min skitmail med 2000 olästa skräpmail, och letade efter "panelen panelen panelen panelen" och YEESS. Så hade jag fått en igår. Ba "wiewiewiewie" när jag trycker på den, och när sidan kommer fram står det "Denna undersökning är stängd".

lghjkd

Hatar att ringa runt till olika mongoloids. Typ. Jag skulle ringa till vaccinationsmottagningen, ehh, ingen där? Ska ringa igen vid 15, då sa dom att det skulle vara nån där, men när jag kommer ringa kl 15 kommer dom säga att dom "har gått för dagen". Jag HATAR ALLA! (som är cp)
Jag kommer få åka till spanien utan att vara vaccinerad, utan försäkring och utan visa-kort. Kanske utan pengar och resväska också om jag har tur.

För länge sen så hade vi en hårddisk i våran dator med massamassa bilder och sen gick den sönder och alla bilder var borta - poff!
Men nu har pappa fixat ett program som tar fram alla bilder igen, trolleriii. Och vi håller på att fixa det nu, det tar lite tid bara. Den har varit på sen kl 16 igår och har scannat typ 35% och har hittat typ 5000 bilder.. :D det ska bli sååå kul att kolla på dom sen.

Alltså, det finns mat här hemma som jag är jävligt sugen på att äta, men jag är inte hungrig, bara sugen. Ska jag? Ska jag inte? Ska jag? Ska jag inte? Ska jag? Ska jag inte?
Snart.
Kanske.
Och idag har jag sån jävla träningsvärk på baksidan av ena mitt ben, ser ut som ett mongoloid när jag går.

Jag har blivit medlem på panelen för jag tycker det är så kul att vara med i undersökningar, och jag har ställt in att jag vill ha 6 undersökningar i månaden men jag har bara fått en undersökning på typ 2 månader!! Fattar ni hur ledsen jag är över detta? Nu ska jag gå in på min mail och kolla om jag har fått nån.

Adjöss.