tisdag 13 september 2011

Idag har jag varit arg. Mycket mycket arg. Jag skulle nämligen till jobzone på jobbintervju. När jag kommer dit säger den jäveln att de ska ringa in mig om de behöver vikarier till dagis.. alltså precis samma jävla jobb som jag har haft hemma! Och det är okej att ha det hemma, för där vet jag var allt ligger, och där tar jag mig till andra änden av stan på snabbare tid än vad det tar för mig att gå ner till stationen här. Iaf, isf skulle jag vara vikarie i hela området, alltså hela länet eller vad man ska säga, och det är väldigt stort. Lätt för mig att hitta som knappt hittar i det här huset. 
Och hemma är det hyfsad lön. Här skulle det vara skitlön. Så jag tänkte försöka gå till skatteverket här och försöka få ett tillfälligt norskt personnr med mitt nya skitjobb. Men nu är det såhär. Du måste skaffa personnr för att kunna öppna bankkonto. Du måste ha skattekort för att inte betala 50% skatt. För att få ett personnr måste du ha jobb. Du måste veta vad du kommer tjäna i månaden och när du kommer göra. Det visste inte jag. Alltså kunde jag inte få nåt personnr på ett vikariejobb. Alltså kunde jag inte få ett personnr till att få en bankkonto att sätta in lönen på, alltså var det ingen idé att jag jobbade där. Bra. Jag mailade det direkt till idioten när jag kom hem. SUR. Har jag varit. Och ätit alldeles för mycket choklad. 
Jag kom inte hit för att jobba som dagisvikarie, isf skulle jag kunnat göra det hemma!
Men.
Nu är jag glad igen. 
Förut ringde en snubbe från g4s. Jag ska dit på arbetsintervju kl 9 imorn på mooonnen, då måste vi åka härifrån kl 7.34. Det är tidigt. 
Och jag är rädd att jag inte hittar... Oslo är stort och jag är liten. 
Han sa "KOMM IKKE FORSEEIINT!" Nänänänääää sa jag då. Vi får väl se..
Hoppas att jag får nåt vettigt jobb där.


Här kommer iaf lite bilder.. :)


Den här lille saknar jag... faktiskt! ;)

Och den här saknar jag.. Mycket! Kattmannen! :D

Här är en bild på määj.

Elin när vi skulle åka in till Oslo. 

Hejhej!

En del av mitt rum. Eller typ.. nästan hela mitt rum.

Min garderob.

Jag köpte lite krokar, praktiskt och feeeint!

Bordet har vi målat, det är egentligen ett köksbord men passade fint i mitt rum.. :)

Fick låna en afrikamask av Elin för det är så tomt på mina väggar.. I löv Africa.

Och idag satte vi upp en hylla. Jag har inte så mycket grejer att ställa på den, men det blev ändå fint! :)

Nu ska jag fixa lite med papprena jag ska ha med mig imorn, och skriva ner adressen och hur vi tar oss dit, annars blir det svårt!
Får hoppas att nästa gång jag skriver är jag väktare på g4s, viiiisst! 

Och en bra låt innan vi sover... 

Pusshejhejhej.