lördag 26 november 2011

Jamen hej! 
Idag har jag haft den kanske tråkigaste jobbdagen hittills. Jobbade med en person som bara satt vid sin iPad/iPhone heeeeela tiden.. pratade ingenting. Om man försökte starta ett samtal blev det liksom bara att jag sa nånting som han gav ett kort svar på och sen var det slut. Herregud. Personen sa också att han inte ville jobba mer.. alltså, han tycker det är så tråkigt att behöva slösa bort sin tid på att jobba, så han sa att han skulle ta ett lån och sen behöver han inte jobba för han behöver bara betala 1000 kr i månaden på lånet.. i typ 20 år. Jag sa till honom att han måste ju kunna betala av lånet också, alltså måste han ha en inkomst. Tror inte han förstod. Tror inte han var så intelligent. Det kan man ju inte vara om man tänker så? Dessutom hade han redan lån på flera hundra tusen.. Heeerregud...

Det är en kille som nästan alltid hoppar på samma tåg som mig, oavsett tid, det är sjukt. Börjar tro att han är en spion som förföljer mig.. Denna veckan har det varit riktigt sjukt! En dag tog jag 13.34-tåget, han tog det också. Dagen efter tog jag 12.34-tåget, han tog det också. Dagen efter det tog jag 07.34-tåget, tror du inte fan han tog det då med? :D Så sjukt. Nån dag åkte han hem med samma tåg som mig också.. Det kan mycket väl vara nåt skumt på gång, låter det inte så? ;P 


Alltså ibland så snurrar hjulet fast hamstern är död hos mig.. Tex idag. Jag skulle köpa mat att ha på jobbet. Jag tänkte "hmmm.. vad kan man äta..? jooo vi har ju fått en micro på jobbet så den kanske jag ska testa, jag köper nåt som jag kan värma", så jag gick och letade micromat. Hittade billys panpizza.. "Antingen kan jag ta den här tråkiga... original... eller så kan jag ta den här smaken OOOHHH det är en varningstriangel på som betyder att den är riktigt stark, DEN tar jag!!" Så tog jag två såna. Efter ett tag (långt efter jag var ute ur affären) kom jag att tänka på att jag inte ens kollade vad det var för smak, jag såg bara varningstriangeln och alla flames runt omkring och tänkte att den var stark och go och var tvungen att ta den, tänk om det hade varit en varningstriangel för att det var spår av bajs i eller nåt.. nää men jaaa.. iaf, den var god, köp den om ni hittarn! Det var massa små goa jalapenos på! Mmmm!
Jag köpte även ett äpple och en banan. Dom kunde jag tyvärr inte äta sen för jag råkade visst lägga in dom i frysfacket i kylen så dom blev sketaäckliga! Jag blev ledsen och lite trött på mig själv. :( Och hungrig var jag när jag slutade också. Så det blev en pastapestosallad med kräftskjärtar efter jobbet, fan vad jag älskar den! 
Imorn ska jag ha med mig (för den som är intresserad, antar att ni alla är väldigt intresserade och har anteckingsblocket i högsta hugg) pastapestosallad med kräftstjärtar (surprise!!!) en risifrutti (fast här heter det rislunsj och den är mycket mindre :( ) en tråkig billys original (för jalapenosbabyn fanns inte på skitrimi, den fanns bara på kiwi) en banan, och en pepsi max! det borde jag väl kunna hålla mig mätt på i tölv timmar? ska försöka låta bli att lägga bananen i frysfacket men med ett minne som en dement så vet man aldrig hur nånting slutar. 


Jeppjepp. Imorn är jag säker på att det blir trevligare på jobbet. :) Tjooooo!