måndag 7 november 2011

Snart ska jag jobba...
Jag försöker komma på en ny serie jag kan börja titta på nu när jag snart är klar med Oz.. Förslaaaag tack...? :)

Heppåre sålänge!
Nu är jag återigen i Norge. 
Jag har haft det jättebra i Göteborg och ville inte åka tillbaka.. Jag har faktiskt börjat gilla Göteborg också!! ;P 

Josse och jag har haft en väldigt hälsosam helg.. ehhheh.. (som vanligt för mig ;) )
I torsdags var vi på Kellys, drack lite öl, åt en god pizza med vitlökssås, men det var kanske lite väl mycket vitlök i såsen.. men men. 
I fredags var vi ute på stan en sväng och eftersom Josse hade fått kuponger på Sibylla var vi ju bara tvungna att gå dit och ta oss ett meal var. Dom har ju så himla goda hamburgare, som verkligen smakar kött om man jämför med typ mcdonalds. På kvällen var vi hemma hos Anna och Kristoffer (ursäkta mig om stavningen är galen), dom har precis flyttat och lägenheten var nästan tom. Men vi blev ändå bjudna på himla god mat; ris och currygryta med grönsaker och räkor och fan vad gott det var. Det var väldigt trevligt.
I lördags var vi återigen på stan, vi var på konstmuseet och kollade på en utställning med Frida Kahlo och Diego Rivera, det var intressant! Jag gillar den här bilden av Frida Kahlo, bland annat.. 




Och hennes liv var ju så tragiskt.. Jag tycker hon är intressant.
Efter museet gick vi till subway. Eftersom vi var jävligt sugna kunde vi inte låta bli att köpa en stor submeny. Jävligt gott men så mätta vi blev alltså..
På kvällen kom det lite folk hem till josse och vi spelade jenga och det var kuuul. Sen var det meningen att det skulle bli utgång men det blev som det blev och vi hamnade istället på mcdonalds.. Det slutade med att josse åt 4 hamburgare av olika slag och jag åt 12 hot wings (jag envisades med att det hette king wings men fattade till slut att vi inte var på burger king haha). Sen gick vi hem och mådde lite illa.. 
Idag har vi varit i flera olika roliga second hand-affärer. En i en stor lokal med massa olika stånd, typ som en marknad.. jag köpte en jättefin plånbok för bara 50 kr.. :) Jag är så himla nöjd! 
Stod inför det svåra valet ifall jag skulle ha en ljusbrun eller en mörkbrun men det blev till slut den mörkbruna.. :)
Jag köpte även en foundation. Det var så himla bra för jag tänkte köpa foundation dagen innan när vi var på stan men gjorde det inte och idag var vi på second hand och där fanns min foundation för halva priset, som hittat!
I en annan second hand-affär köpte jag den här boken för 5 kr!

Jag tycker att filmen är ganska dålig men boken kan ju ändå vara bra för det.. Dessutom behöver jag nåt att läsa.. Det blir mycket läsning på jobbet ibland.. ;P

Vi var inne på en så bra second hand efter det, Emaus hette den tror jag. Jag blev helt förälskad i en väska, den var stor och brun och hård, och kostade tyvärr 600 kr, men den var sååå jävla fin! 
Jag skulle även viljat ha en brun porslingsspargris som var jättefin, men den var också ganska dyr och så kändes det otympligt att ta med det hit och sen hem... 
Idag har vi iaf ätit pizza, igen. Det här var den godaste pizzan jag nånsin ätit! Tranåspizzeriorna, släng er i väggen, här har ni en riktig jävla konkurrent, dom har tom riktig kebabsås! Det heter iaf Pizzabageriet och jag vet inte vart det ligger för jag vet inte vart nåt ligger, men ganska centralt! :D 

I fredags gjorde jag någonting som blev en upplevelse för Josefin. Hon fick se en person med tatuerade ögonbryn och skägg och polisonger i konstigt mönster och piercingar i hela ansiktet, två stora hundar och höra tatueringsnålen så hon blev rädd och aldrig vill tatuera sig. Jag gjorde två hål till i örat. Det är så himla fint tycker jag.. :)

De tre vanliga hade jag sen innan. Den högst upp gjorde ganska ont, den andra kändes typ inte. Den högst upp gör fortfarande lite ont och om det är nån som ska krångla och ha sig, så är det nog den, men det hoppas jag att den inte gör. Staven är lite lång också men det är bara nu när den läker.
Det jobbiga är att jag helst sover på den sidan och det kan jag ju inte göra nu.. Men men, sånt är livet. 

Imorn är det jobb igen, jag kunde väl varit mer taggad.. Meeeen. What to do what to do. 
Johan är fortfarande i egypten, jag saknar den lilla killen, han är rolig han. 
Lägger ut en bild också på en jääättefin mössa som jag fick av mamma som jag jättegärna ville ha. Mamma är så snäll. Världens bästa mammi!
Jag hatar vintern och vill inte att det ska bli snö och kallt, men det är ingenting jag kan göra nåt åt och det kommer det bli även om jag inte vill det. Men på ett sätt gör det ingenting för då kan jag ha mina fina vinterkläder, tex den här mössan. Då blir jag glad. :) 

Jag har haft en väldigt trevlig helg! Det var kul att se hur Josse och Ester hade det och kul att träffa massa folk! :) Det var väldigt mysigt hos Josse och Ester, men en dag var det en spindel på väggen, faktiskt en onaturligt stor, riktigt jävla äcklig. "Men den har ju öööögon!!" Sa josse. Vi var tvungna att ta på oss långärmat och handskar för att våga fånga den i ett glas... Men jag är faktiskt otroligt rädd för spindlar, det är Josse också och detta var en monsterspindel! 

Jaja. Nu är det väl snart dags att sova iaf. 
Snart ledig igen.. ;) Då blir det T-town! :D

En bild på mig och Josse också! 
Tjoheeej!