fredag 28 oktober 2011

Elin säger förresten att det finns bävrar i ån här.. Jag har aldrig sett en bäver, men jag vill!! :))


Jag kanske får ta mig en tur ner till ån en dag när jag är ledig och stå och spana efter bävrar, kanske imorn? Men jag kan ju inte stå där som ett sär och glo. Jag får hoppas att det simmar förbi en när jag går till jobbet. 
Det lär väl för övrigt snart vara översvämning igen i det här skitån.. Den är så sjukt skitig, förstår inte hur bävrarna kan vilja bo där? 
Aja, nu ska jag äta! Herrå.
Det är ju förfan mörkgrått ute idag. Tråkigt jävla väder. Regnar som en jävla gris också. Fick inte min önskan uppfylld om lagom roligt väder idag.. :( verkar aldrig få mina önskningar uppfyllda. 

Någon som har nåt tips på bra filmer? Eller dåliga? :) 

Jag har tänkt se denna:

"The Thing"

Och självklart denna!!

 "Twilight Saga; Breaking Dawn part 1"

Kanske den här, men den verkar B?

"Red state"

Den här kanske?
"50/50" 
Jag tycker han som spelar huvudrollen är himla söt.


Men men. Nu måste jag göra nåt. Ciao!
Jag har ont i tanden. Säkert ett straff från Gud för att jag äter för mycket gosaker. 
Idag har det inte varit särskilt kallt att jobba, det var gött! :) 

Jag tänkte att jag borde försöka bli lite kulturell nu när jag ändå inte har nåt liv. Läsa böcker.. och så vidare.. ehh.. skriva recensioner om skiten. Det är jag ju så bra på.. 
Och jag ska börja redan nu. 

 "Dyngkåt och hur helig som helst" av Mia skäringer
Boken är väldigt rolig. Den är uppdelad i två delar; första delen är krönikor som hon skrivit, den delen var jätterolig och jättebra och gjorde så man bara ville läsa mer och  meeer och meeeer... 
(den delen får fyra starka glada fjärilar) 
Andra delen är från hennes blogg.. också rolig men inte lika intressant och hon skriver ganska mycket om samma sak och sina barn. Kanske roligare om man har egna barn, jag vet inte? (Den delen får tre glada fjärilar)
Så jag vet inte vad hon ska få för slutgiltigt betyg? Det är ju trots allt Mia Skäringer och hon är typ den roligaste jag vet så jag tror det blir totalt fyra glada flygande fjärilar! 
Jag skulle iaf rekommendera andra till att läsa den. :)
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ


Mia och Klara har skrivit en bok tillsammans också. Den heter "Ska vi skratta eller gråta?", och den skulle jag himla gärna vilja läsa. :) Julklapp? Kanske..? ;)


Kulturell och frän som jag är har jag ju självklart flera bollar i luften, lyssnar även på den första av Twilightböckerna, som ljudbok; "Om jag kunde drömma"


Jag gillar ju twilight, så det är mest därför. Har redan läst böckerna, förutom typ halva sista, läste dom på engelska och ooorkade inte mer.. Så tänkte ta det nu med ljudböcker istället. 
Har sett filmerna också, första filmen suger, men de andra är bra. Vill se den nya filmen som kommer nu, vill helst se den på bio, men när faaan skulle jag hinna det? :( 
Det är ganska skönt att lyssna på ljudbok på jobbet, tiden går lite fortare.. :)


Idag har börjat på en ny bok, "100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann"
 


Man har hört så mycket om att den ska vara så rolig så vi får la seeeee. Hittills verkar den lovande iaf... :) 
Men - den är även lite mer svårläst än den jag läste nyss. Jag brukar tycka att det är jobbigt att läsa, har lite svårt att koncentrera mig.. men är boken jävligt bra så brukar det gå bra. 

Hihi. Nu ska jag sova! Det är ju en dag imorn med, som man brukar säga.. ehhehe. Hoppas det är lagom bra väder och lagom varmkallt imorn. Så jag inte dör på jobbet. 
Jag är lite hungrig men tror att jag skiter i det och går och lägger mig istället? Bra idé va? 


Puss och kram, hej svej!


Ps. Jag saknar Johan. Ds.