måndag 19 december 2011

VAFaaaaann. vaddå skattekort ta dig i röven!!! 
Varför kan inte detta landet vara lika utvecklad som älskade Sverige i mitt hjärta..? 
Där behöver man inget jävla skattekort och knöla med! Näää där är det bara o tuta o köra som jag brukar säga. 
Nämen vafan vet ni vad det känns som..?  Som om jag ligger här i sängen och snurrar runt.
En tämligen underlig känsla. 
Vet ni mer vad som är underligt?
Att jag svänger mig med sära termer som "en tämligen underlig känsla". Man kan ibland undra hur gammal jag är. 

Jag hoppas jag får det där fina fina rummet med loft. 
Annars kan man ju hoppas att jag blir påkörd av en trikk. Jag höll på att bli påkörd av en trikk idag. Jag blev förnärmad. Vet inte om den jäveln inte såg mig eller om han rentav ville att jag skulle dö. Han bara gasade på när han såg mig. Usch och fy. Kunde blivit platt där idag. Det är iofs en upplyftande tanke, så jävla tjock som jag blivit. 
I morse missade jag bussen hihih, jag stod här uppe i mitt underbara gigantiska rum och klockan var 06.31 (bussen går 06.33) och jag var långt ifrån klar. Då tänkte jag.. näfan, det här går inte. Haha. Vilken tur att jag har en backup-plan då. Som innebär att jag tar bussen som går 06.41 istället. MEN NU ska ni få veta nåt oerhört störigt. Bussjäveln var 5 min försenad!! Så jag kom till jobbet i sista minuten!! Eller näst sista får man väl säga för jag var ju framme 06.58. 
Det gör vi inte om imorn igen. Imorn kör vi på plan A. MEN - det är farligt när man vet att plan B funkar.. Snart kommer kanske en plan C.. undra vad det blir..? Springa till jobbet? Fan vad jag skulle döööö!! Fetdö. Sånt som bara feta människor gör. När dom dör så fetdör dom. Hahahah! 
Nä nu lägger jag ner. Och lägger mig ner.. ligger redan ner försvisso. Men kanske.. lägger mig ner för att sova snart. Så jag inte råkar snooza sönder klockan imorn? 
Kanske ska ställa 3 alarm som min kära kollega gör. JAAAA så får det nog bli snart. Hej svej.