söndag 4 april 2010

Lulu

Om jag skulle få önska mig en enda sak i hela världen just nu skulle jag önska mig Lulu.
Jag saknar henne så jävla mycket. Hon är den sötaste hunden i hela världen och det känns så hemskt att jag åkte ifrån henne nu när hon typ tror att jag är hennes mamma. Hon sov i min säng under hela tiden hon var på sos och hon blev alltid jätteglad och viftade på svansen och hoppade på mig när jag kom. Hon kom alltid när jag ropade på henne men hon var inte så duktig på det när någon annan ropade.
Sista dagen var det som om hon visste att jag skulle åka. Hon sov på min kudde hela natten och på morgonen la hon sig på min mage och myste och kelade jättelänge och pussade mig när jag var jätteledsen.
Precis innan vi skulle åka ville jag säga hejdå till henne och ge henne en puss en sista gång, men då hittade jag henne inte. Till slut hittade jag henne i en buske där hon låg och tuggade på en pinne och då gick hon in längre in precis som om hon tyckte att vi redan hade sagt hejdå en gång. Så jag fick dra ut henne och ge henne en puss till. Sen var jag tvungen att gå.
Jag hoppas verkligen att någon tar in henne nu och låter henne sova i sin säng i en husvagn istället för att hon ska få sova utomhus.
Jag sa till Ralle att han var tvungen att ta hand om henne nu när jag åkte men med honom vet man ju aldrig riktigt..
Trots allt tror jag att det är jag som är mest ledsen över att vara utan henne än tvärtom, och det är väl bra i och för sig. Jag skulle dö om det var tvärtom. Jag håller iofs på att dö nu också.
Nu ska jag vara lite larvig, men här är min och Lulus låt:
Death Cab for Cutie – I Will Follow You into the Dark
vi brukade lyssna på den när vi myste med varandra. och ibland lyssnade vi på with or without you med u2.. :P
Det funkade inte att lägga in bilder så nästa gång kommer massa Lulu-bilder på världens sötaste!! :D