söndag 4 juli 2010

höhö

haha jag är så dålig på att uppdatera min blogg så det är ju inte klokt. men jag ska nog göra det nu.. ett tag iaf. två månader sen jag skrev sist. och typ tre månader sen jag skrev ordentligt.
idag är jag glad. klad klad klad.
josse och jag ska äta pizza. pylle-fizza.
igår var jag på grisfest hos sillen, det var sjukt roligt faktiskt. lite sjuka i huvet är vi ju allihopa men det är ju bara roligt.
det ska bli gott att äta pizza, har längtat hela dagen. funderar på vad jag ska äta för pizza. den grisigaste de har. "ge mig det grisigaste ni har!!" ska jag säga så får vi se vad det blir.
ikväll åker jag och via tillbaka till sävsjö för att ta hand om katten och hästarna och jobbet och spöket laban, och oss själva. det ska bli skönt och kul tycker jag. lite läskigt med jobbet eftersom jag inte kan särskilt mycket, men det går nog bra.

jag är skitvarm. vill bada. fast egentligen inte. för det kommer vara svinkallt i vattnet kanske, mitt hår kommer bli fult om jag blöter det och doppar man inte huvet är man ju en fegis, det vill man ju inte vaaaa. dessutom har jag min snyggbikini i sävsjöet.

jag luktar lite karl.

enough said.

godnatt.
godmorgon.
god eftermiddag.
goddag.