onsdag 7 september 2011

Har hittat ett så jävla fint hus på hemnet!! Seriöst... Det måste renoveras en del och fixas i ordning, men när det är gjort skulle det vara perfekt.
Ett rött litet hus med altan. Gammalt trägolv och trätak, jättefint. Lite för mycket att det är träfärgade dörrar på en del ställen, så de får vi byta ut.
Sen får vi tapetsera om i nästan varje rum, för det är liksom lite gammaldags, inte på ett fint sätt. Badrummen måste vi renovera, men vi kan behålla handfat, toalett, badkar och speglar osv för det var fint. Trappan måste snyggas till. Och köket måste renoveras.
Sen kommer det bli sååå himla fint och mysigt.
Stor trädgård, en "drängstuga" som man kan göra om till vad man vill, en stensatt jordkällare, JÄÄÄTTEFIN, ett timrat litet hus till i trädgården som man kan göra om till vad man vill, dubbelgarage och vedbod.
OCH, en sån här!

Ja, jag kanske är lite störd för neeej jag ska inte köpa hus, men jag tycker det är väldigt kul att kolla på. För nån gång ska jag köpa hus :D
Och detta var såååå himla fint.
Jag hoppas att mamma ska komma hit med mat snart. Hon skulle komma antingen efter halv 4 eller efter halv 5 (jag kommer inte ihåg). Jag hoppas på halv 4 fortfarande även att det börjar luta på mot halv 5.. eller kanske.. inte alls? :O
Det kom in en liten söt pojke med Boulevard förut, och nyss kom annonsbladet, så nu ska jag kolla i den.. Wohoooooo. Tjarrååå
Idag jobbar jag. Det är inte alltför spännande för det händer inte så mycket. ;P
När jag loggade in på min mail idag hade jag fått ett mail från en snubbe på jobzone i norge. Han skrev att han inte fick tag i mig på mitt svenska nummer och att jag skulle ringa honom. Hade självklart inga pengar på mobilen och kunde inte fylla på mobilen heller eftersom jag är på jobbet. Så jag tänkte... jag ringer till Sandra och ber henne fylla på min mobil.. men henne gick det inte att få tag på. Så jag ringde till mamma, men hon jobbade ju.. så tänkte jag, vem kan jag ringa till då... Nina? Har inga pengar. Hanna? Går i skolan. Johan? Är på jobbet. Hmm.. Elin.. Ja. Så då ringde jag till Elin och hon fixade det. Såklart ;P
Så ringde till Norska snubben, blev lite missförstånd men inte aaaalls så mycket som jag trodde. Jag tror han pratade väldigt svensk norska, för jag förstår inte norska överhuvudtaget, men honom förstod jag allt han sa, även om jag behövde koncentrera mig lite extra.
Iaf. Nu har jag pengar på mobilen och ett möte på tisdag kl 10. Awesome!

Jag är lite hungrig men det gör ingenting för sen kommer mamma med mat till mig.. aoohmaoohhmaoohhm. (Bortskämd? Nääää!)

Såhär ser våra rum ut. Detta är visserligen Elins men mitt ska tydligen se likadant ut. Göööött.