fredag 26 februari 2010

doda katter

tjena!
sitter pa ett internetcafe i alhaurin de la torre. ar ledig ikvall sa tog bussen in hit. slutade jobba vid lunch sa da kakade jag lite. sen gick jag och duschade, aah det var langesen. sen sminkade jag mig lite, forsokte lista ut vilken busstation jag skulle ga till och sen gick jag.
man maste ga 1 km pa en ganska stor vag till busshallplatsen. alltsa man gar pa vagrenen men bilarna har stor plats att kora, men det var jattemanga som tutade pa mig. hatar spanjorer. de ar dumma i huvet hela bunten. men de fortsatte tuta nar jag stod och vantade pa busshallplatsen, borjade typ bli radd om jag sag konstig ut eller nat? maste helt enkelt varit for jag ar sa snygg.
jag har pa mig en tunika, leggings och sandaler, hoppas inte det ar kallt nar jag kommer ut harifran. har iofs med mig en liten troja, men det kanns inte sa skont att ga att frysa pa en stor vag nar lastbilarna flyger forbi och man typ sjalv flyger ivag av vinddraget.
snart ska jag ga in pa en movistar-butik och kopa ett spanskt kontantkort, sen ska jag ga in pa mercadona och shoppa lite matliknande saker. sen aker jag hem igen 19.49. Imorn ar jag ledig ocksa, ska nog aka in till malaga. Jag ar lite radd for att aka vilse och aka buss och sant eftersom alla spanjorer ar mongo och inte kan nan engelska. Om jag kommer vilse ar jag kord. Har iofs mitt lilla lexikon, det kanske kan vara till hjalp.
Nu kom visst malin och perra! De hade akt hit med bil sa jag kan aka hem med dom. Skont, da har jag inga tider att passa.

Idag kom en tant till sos och ville lamna 6 valpar. De var 3 manader och jattesma och jattesota. De sag ut som sma troll. Men hon skulle ta hem dom i en vecka och ta dom till veterinaren for att avmaska dom sa de kommer om en vecka ungefar. Valpar ar sa sota men de kan vara sa jobbiga. :D

Vet inte om jag sagt det men bredvid sos ligger en killing station, som far in hundar som folk inte vill ha langre och samlar in herrelosa hundar som de dodar efter nagra dagar, det ar ganska sjukt. Och bakom sos ligger nan slags hastgard som hor ihop med killing station.
Igar rymde tva av vara hundar, Saturn och Jupi in till hastgarden. De hade gjort ett litet hal i stangslet och hoppat flera meter ner till hastgarden. Vi vet inte hur lange de hade sprungit runt dar men de hade iaf hunnit doda 3 honor och 1 katt. Vi fick panik nar vi sag en av hundarna springa runt med en dod katt i munnen och sen en dod hona. Och vi kunde inte komma in dit pa nagot satt. Vi skulle kunna klattra over en jattestor grind men da skulle vi i vilket fall inte kunna fa tillbaka hundarna. Sa vi gick till killing station (som heter el paraisio) och de foljde med oss for att fanga hundarna. Vi trodde att de skulle bli helt galna over att de dodat deras djur, men spanjorer ar konstiga sa det enda de brydde sig om var pengarna saklart, de ville ha betalt for 3 honor, for det var dyra honor.
De vet nog inte om att katten ar dod for den lag bakom ett hus. Pernilla sag katten och hon sa att den sag helt stel ut sa det ar inte sakert att det var vara hundar som dodade den, den kanske var dod sen innan. Ingen av hundarna var blodiga heller.
Inatt fick sandy sova i min sang, det var mysigt. Men inatt kommer han verkligen inte fa sova dar igen. Han springer los pa promenaderna och idag rullade han sig pa en dod katt som varit dod i 3 veckor minst. Han luktar inte sarskilt gott.
Idag kommer josefine tillbaka fran barcelona. Malin och pernilla ska aka och hamta henne, sa jag foljer med ocksa.
Sa nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Jag skriver sakert imorn igen. Ciaoo..