lördag 17 december 2011

Jag har förresten hittat ett kollektiv som jag tycker verkar vara så himla bra. Ska åka och kolla på det imorn. Men det dumma är ju att jag isf får betala dubbla hyror för det är inflytt i januari.. Och då kommer snål-Maria fram. Men jag är samtidigt rädd att jag inte kommer hinna hitta nåt bättre. 
Det här är iaf ett rum, högt i tak precis som här men rummet är inte lika stort. På rummet finns ett loft typ, där man antingen kan sova eller ha saker.. :)
Det ser jättefint ut på bilderna. Men kostar 5000 kr i månaden också! De flesta rum kostar ungefär så mkt, med några få undantag, tex har jag hittat ett till som verkar bra, det kostar 3500 i månaden. Jag har beslutsångest och ekonomiångest och ångestångestångest. 

Dessutom är det depositum på 15000 för det ena rummet och 10500 på det andra, det känns ju att betala det men dom får man iofs tillbaka när man flyttar så det är ju ett sätt att spara på kan man ju säga! ;P 
Men det tar ju emot för en tjej som gillar att ha många laxar på kontot. 
Suck suck suck. Vi får se hur det blir. Jag orkar inte tänka. Jag har ont i huvet. 
Har precis kollat på Drive.. Jag älskar Ryan Gosling.
Han är så otroligt snygg. 


Lyssna på den här låten..
  


Och titta på den här kjekkasen.. herregud. 



så sööööt!

Och jaaa nu känner jag mig som en fjortis. 

Idag har jag varit och försökt handla julklappar. Jag har iaf lyckats börja! Har köpt litegrann.. men inte möe alls. Får gå ut imorn igen.. och på måndag. Och tisdag. Och kanske onsdag. Sen är det torsdag och då åker jag hem!! 
Det ska bli så kul. :)
Idag har jag stortvättat. Imorn kanske jag ska storstäda..? 
Nu kanske jag ska vara ännu mer fjortis och kolla på twilight.. Ehehehe ;)