måndag 16 september 2013

Hejhejhej, allt går bra här. Det är ganska lugnt, det mesta vi gör är äta, gå till barnhemmet, gå hem och äta, gå till barnhemmet, gå hem och äta, duscha (vilket är en jävla process, kallt vatten och inget ljus i badrummet), sova. Men ibland gör vi lite annat också. I lördags var vi i Arusha på masai-marknad. Bussresan dit var en upplevelse, det mesta här är ganska surrealistiskt. Det är riktigt trångt på bussarna, helst 2 personer på ett säte, folk har exempelvis med sig en låda med kycklingar på bussen som piper hela vägen. De bromsar inte för farthinder så man bara flyger upp och ner och åt alla håll, ingenting för pappa! ;)
Jag köpte massa fina saker på marknaden, men är dålig på att pruta, så betalade kanske lite överpriser.. men men.
Igår var det dags att tvätta kläder. Detta görs alltså för hand, i kallvatten. Vi har med oss tvättmedel hemifrån och det räcker väl en bit, men inte för tex vita strumpor som blivit bruna av sanden. Det har de däremot en mirakeltvål till här nere, strumporna blir helt vita igen. :))
Milena och jag var en sväng inne i stan och på eftermiddagen var det dags för quiz på swiwsco (barnhemmet med de stora barnen, som är väldigt söta och roliga, men självständiga) som vi hjälpte till med.
Tog en del bilder. :)
Laga mat

Quiz



De blir galna när man tar fram kameran ;)

Charader



Coola :)

Severa

Utklädd med mina skor ;p

Sådär. Hörs snart igen!
Hoppas allt är bra med er! :)
Puss o kram!