söndag 18 september 2011

Hej! Idag var det inte alls lika kul att jobba.. Jag jobbade på en fotbollsmatch. Trodde jag skulle jobba 16-22.30 men dom hade skrivit fel, jag skulle jobba 16-20.30. Men det var ganska skönt faktiskt för då hann jag ju hem typ 3 timmar tidigare än vad jag skulle gjort annars. 
Ja, idag var det inte lika kul att jobba. Jag kom dit lååångt före alla andra, och när dom kom var alla bara skittråkiga och verkade dryga, det var inga speciellt trevliga människor precis. 
Jag fick vara med några riktiga jävla tråksär. Tjejen var värst, men killen var inte heller nån muntergök.. hahaahh vilket jävla ord. Men det passar så bra in. 
Från att tjejen kom in i rummet tyckte jag inte om henne, nånting stämde liksom inte i hennes ansikte, hon såg konstig och sär ut. Sen när hon pratade så undrade jag vafan hon pratade så konstigt för, om hon var en norrman som pratade svenska, eller om hon var en svensk som försökte prata norska.. 
Så jag var tvungen att fråga. Hon var från tydligen från åmål, men hade bott i norge ett tag så hon pratade norska med norrmännen, men det lät liksom bara svenskt och fult och hon var så pinsam. 
Sen började det regna som fan och som tur var fick jag gå in och sätta mig i pressingången och ta emot pressfolk, skriva ner vilka som kom och ge dom västar och kort att ha runt halsen och sånt. Men det var ju lite tråkigt att sitta ensam, för det hände ju inte så mycket under tiden matchen var. 
Men. Imorn ska jag vara på color line. Man ska ha finkläder, men jag har inte fått ut några, så det blir ju kul. 


Nu när jag gick hem från tåget märkte jag verkligen att det börjar bli höst.. Det är kallt som fan, och löven bara regnar ner från träden, röda och gula, huuuur många som helst. Det är tråkigt, för då vet man att snart blir det snö och kallt och jag hatar när det är kallt. 
Men det är ju fint. 


Idag har jag saknat Johan väldigt mycket.. Speciellt i morse, så då var jag tvungen att ringa till den söta lilla knoppen. 
Jag kan ju inte säga att jag saknar att ha en katt att mysa med, för det har jag ju här med.. men jag saknar att mysa med just Vera och Mjalin.. 
Fast mest saknar jag att mysa med Johan... :( 

Snart är det jul. Det är miiistit med jul!