torsdag 13 oktober 2011

Jag är så himla trött vetni. 
Slutade vid 23 i måndags och började vid 7 idag och igår.. igår när jag kom hem somnade jag vid 18, vaknade igen vid 20 och gick och la mig igen vid 22.30. 
Idag när jag kom hem somnade jag vid 20, vaknade vid 00, åt lite våfflor, och nu ska jag snart gå och lägga mig igen. 
Fick mitt d-nummer och skattekort idag, men skattekortet är lite fel (enligt det ska jag tjäna lika mycket resten av året som jag tjänar på en månad) så ska in och fixa det och ett bankkonto imorn innan jobbet. Hoppas verkligen att det inte tar lika lång tid att få ett nytt skattekort nu när jag har d-nummer. Tar det 4 veckor till börjar jag gråta. 
Så nu har jag iaf utdrag ur polisregistret, snart bankkonto och förhoppningsvis skattekort. Awesome. Nästa löning kanske jag också kan få pengar.. ;) 
Jag är trött och mätt, det är en dålig kombo. När man ska sova ska man vara lite hungrig, trööött och det ska vara lite kallt i rummet (inga problem här). 
På måndag åker jag hem till Sverige, ska bli awesome att få hämta mössa, vantar och varma kläder så man slipper frysa på jobbet! 
Ska också bli awesome att mammi ska laga mat åt mig (eheheh) och att träffa mammi, pappi, hanni, och johan(i). Och om jag får träffa nån mer? Kanske Sandri och Vii och Vigvig? Och jag får ju träffa Veeeri och Mjalin! 


Nu ska jag sova! :) 
Godnatt!