lördag 8 oktober 2011

Hejhejhej!! Jag heter Maria. Pilutta dig!
Idag har jag sett på 4 filmer.. Här kommer några otroligt proffsiga recensioner:

Insidious
Ganska bra, spännande och läskig i början men spårade ur som fan mot slutet... får 2 av 5 bajskorvar.. hade kanske fått.. 4 om den hållt samma standard genom hela filmen...
 The Way Back
 Bra!! Tyckte jag.. Bra skådespelare och intressant även att den var ganska lång. Riktigt sjukt att den är baserad på en sann historia.. De var lite skitiga och skanky med fula tänder och så, men det är väl sånt som händer när man vandrar jorden runt i flera år, att man blir lite smutsig liksom.. får 4 av 5 bajskorvar. 
Water for Elephants
  Väldigt bra tycker jag! Robert Pattinson var snyggare än vanligt (jag tycker inte han är särskilt vacker), och dessutom djurvän. Det var mycket djur med, en jättefin söt elefant tex. Det var en mysig känsla över filmen även om den var lite hemsk ibland. Får 4 starka bajskorvar!
 Horrible bosses
 Det här är en komedi. Den är rolig. Jag gillar roliga komedier. Jag har inte sett de sista 5 minutrarna än, men förutom dom var detta en film som passade min smak aaaalldeles utmärkt. Får 4 av 5 bajskorvar!
Stuvade makaroner och champinjoner är det godaste som finns.. dock inte tillsammans. Men var för sig. Jag skulle lätt kunna leva på det i typ.. resten av mitt liv. Bara jag fick äta nåt annat gott nån gång då och då, som en köttabet med bärnesås och potatiskroketter eller spaghetti och krämig köttfärssås, ELLER mammas ASgoda kycklinggryta.. fan, den vill  jag äta när jag kommer hem!!

Jag har hittat ett så himle roligt spel på min dator!! Det heter Farm Frenzy och ser ungefär ut såhär:
Man har en massa djur och ska tillverka en massa saker.. tex, av ankorna får man ägg så lägger man dom i en fabrik så blir det eggpowder, sen kan man lägga eggpowdret i en annan fabrik så blir det en kaka, sen tar man kakan och lägger på moppeflaket och åker in till stan och säljer den för 80 spänn.. och så fortsätter det så. Fast de olika djuren tillverkar ju olika saker.. tex, kossan lägger ju inte ägg. 
Sen har man uppdrag, tex att man ska ha 2 kossor och 5 ankor, 20 ägg, 30 kakor och 10 lakan på kontot. 
Ja det är väldigt roligt och beroendeframkallande.. musiken som är till är samma låt som spelas om och om och om igen men det gör inget för spelet är så jävla awesome!!


Haaadeeet!