måndag 22 mars 2010

:(

Hej. Nu ar det fight. Det ar krig. Killarna har ar lata motherfucks. Jag orkar inte ga in pa det men vi ar iaf valdigt irriterade sa nu tar vi till de fula knepen. Knackebrod i sangen och jag rakade ta sonder ett fonster. Igar laste vi ut dom (men de kom in anda) och idag har vi skrivit en lapp som ar anpassad till utvecklingsstorda (for att dom ska forsta). Snart far de flytta ut till skjulet.
Idag har det annars varit fint vader. Jag har varit ledig och softat och solat och last i min jattebra bok, jag maste verkligen lasa fortsattningarna nar jag kommer hem. Sen har jag raknat ut hur mycket mat jag maste inhandla till tiden som ar kvar har och ungefar hur mycket pengar jag gjort av med pa mat. Jag skrev en inkopslista och snart ska vi ga och handla. Kanner mig valdigt vuxen och duktig faktiskt. Imorn ska jag ata upp min sista frysta curryris som tyvarr inte ar sarskilt god upptinad och som man inte blir sa matt pa, darfor vill jag bli av med den. Sen ska jag laga nya spannande ratter. :D Idag har mitt godis tagit slut, det ar trakigt saklart men det kanns ganska bra ocksa och jag ska inte kopa nat nytt. Jag har iofs glass kvar men det ar en nodvandighet.
Jag skriver nog nan mer gang innan vi aker hem. Vi aker ju jattesnart och det kommer bli hemskt att aka ifran alla fina hundar, bob och diego och lulu tex. Speciellt Lulu eftersom hon sovit i min sang de senaste 3 veckorna och ar varldens mysigaste och jag ar hennes mamma och hon ar min bebis och vi ar basta kompisar och tycker om varandra jattemycket. Nu borjar jag nastan grata... Jag vill inte hem till kalla skitsverige. Inte utan min bebis...