söndag 11 september 2011

Idag har vi tagit oss en rundtur i Leirsund city, det fanns inte så mycket kan man väl säga.. Lite åkrar, en skola, en bro över nån å med skitigt vatten, hästar, människor som red på hästar och en väldigt liten liten tågstation. Tar 13 minuter att åka tåg till Lilleström, typ 25 min till Oslo, en kvart till Jessheim. Tågen går 1 gång i timman så inte världens bästa förbindelse, men men, det funkar väl. 
Det är en fet jävla backe upp till huset vi bor i också.. 
Idag har jag och elin målat ett bord och en pall som jag ska ha på mitt rum, hoppas det blir fint. :)
Jag vill lägga ut bilder, men vet inte riktigt vad jag ska ta på.. Men får väl bli lite när jag fixat i ordning lite mer här.. ehehe. :P
Ikväll ska jag och elin se hur många lingon finns det i världen och jag ska prata med min finaste finaste lilla gris. Jag saknar honom massor!! 

ehehe.. :D
Hejhej! Nu är jag framme i Oslo. 
Igår åkte jag till Elin och vi red och åt tacos. Det var jättekul att rida, speciellt att galoppera, och jag red på en jättesnäll häst så det var riktigt roligt! :) 
Och idag åkte vi alltså till Norge.  
Det luktade äckligt på bussen, så det var inte så kul. Jag hann bara prata med Johan lite innan vi åkte över norska gränsen, så det var inte heller så kul. 
Men när vi kom fram packade vi upp alla våra grejer, det var ganska så kul. :) 
Jag har ett väldigt litet rum, med en säng, en lampa, en garderob och en fotölj. Imorn ska vi upp med ett bord hit också och kanske en stol, så det kommer bli feeeint. 
Det som är lite tråkigt är att det ser så tomt ut på väggarna.. 
Jag hoppas att jobzone har jobb åt mig.. annars blir det kanske väktare? Vi får se.
Nu är klockan ganska mycket, så jag ska sova. Jag hoppas på sovmorgon imorn.. Och att jag sover bra här.. annars blir det jobbigt. 
Nu började elin chatta med mig på fejjan. Känns lagom nördigt att sitta i 2 olika rum fast de ligger 5 meter ifrån varandra och skriva på facebook! ;P Gött ju! 
Godnatt!