onsdag 30 december 2009

hooond

Älskar den här videon. Det sötaste jag vet.

wie

Häj häj.
Idag har jag och jossefinfein varit och handlat mat tills imorn, det kändes som att vi köpte väldigt lite grejer men det kostade ändå en del pengar alltså. Det ska bli gott med både förrätt, varmrätt och efterrätt, aoohhm, speciellt för mig som älskar mat. :D

Idag har jag tänkt lite på Spanien, det ska bli så kul. Vi ska åka färja från Göteborg till Kiel. Jag är sämst på geografi så var tvungen att kolla upp i vilket land det låg. Det ligger i Tyskland. Sen åker vi väl bil hela vägen ner till lilla Mijas. (jag vet inte om det är litet men det tror jag haha). Och så såg jag hur jävla nära det är till Afrika från Mijas. Det är typ en liten bit med hav mellan bara, den ser iaf liten ut på kartan. Jag har aldrig ens tänkt att Spanien och Afrika ligger nära varandra. Och från Mijas till havet ser det ut att vara kort också. Har googlat på Mijas och tittat på bilder därifrån, alla husen är vita och det ser jättefint ut. Sen såg jag bilder på häst och vagn också. Hoppas de inte har några bilar där, så man bara kan åka häst och vagn.
Det ska bli så himla kul.
:D
:D
:D
Hoppas det blir kul imorn med. Som jag skrev på juldagen så vet jag inte hur pepp jag är nu heller. Men men. Vi får se hur det går. Igen. Det gick ju bra på juldagen iaf, jag var jätteglad och hade jätteroligt, trots att vi var på strandbaren där det inte var nåt folk typ.
Jag har köpt jättefina partytutor och idag köpte vi partyhattar med djur, så himla fina.
Idag ska jag göra en nyårsskiva också. Eller så gör jag den imorn. Jag gjorde ju en förra året. Josse tyckte den var så bra så hon fick den, men sen slarvade hon bort den. Det var synd för det var ju den optimala nyårsskivan. Vi får se om den blir lika lyckad denna gången. :P

Nu sitter jag bara och slappar, som jag gjort typ hela dagen och kommer göra hela kvällen förutom när jag går och tränar då, det är ju faktiskt väldigt oslappt att träna. Och skitkul. Idag är det ju pump med Ulrika.
:D
HEJDÅ.