lördag 27 februari 2010

nat konstigt i var husvagn

Hej hej! Nu ar jag inne i malaga. Joanna sa till mig att jag skulle sitta till slutstationen men jag vet inte vart det var sa jag hoppade av pa enda stallet jag kande igen mig pa och nu vet jag inte om jag kommer hitta en buss hem igen. Vi far hoppas det. Men det ar en stor tagstation har sa det borde ga bussar harifran tycker jag.
Jag ar jattehungrig, ska ata snart for annars dor jag. Jag har med mig min nya planbok, jag ser sa sofistikerad ut med den tycker malin :D hihi den ar jattefin. sen ska jag ga och forsoka shoppa lite. men forst, maste jag forsoka hitta en busshallplats som kan ta mig hem.
Igar blev sandy duschad sa han inte luktade dod katt men idag rullade han sig pa katten igen sa idag fick han duscha en gang till. han ar sa sot. och nu ar han jatteren.
juste!! igarkvall var det jattelaskigt. dorren till var husvagn stod lite oppen och da sprang nagot i sandystorlek in i husvagnen, tva personer sag att det sprang in nat och jag horde att nat sprang in. men alla hundarna var vid oss sa det kan inte ha varit nan av hundarna.
vi gick in och letade och letade, men vi hittade ingenting. :OOO
:DD
har ont i min axel, kanns som att den snart gar ur led.
HEJDA!