onsdag 31 mars 2010

hejda

Nu ar det dags for sista inlagget fran spanien. Imorn borjar vi var fard hemat. Idag har vi stadat bilen och packat det allra mesta och umgatts med alla underbara hundar for sista gangen (iaf for denna gangen). Vi ska aka tidigt imorgon och det kommer bli sa sorgligt och trakigt och hemskt.
Igar hade vi var avskedsfest, vet inte om det blev sa mycket fest av det hela men det var trevligt och vi grillade riktigt god mat i varan skottkarra, mmmhmmm. :D
Nagot jag ser fram emot ar att jossan har fatt reda pa vad en bra lat heter som vi gatt och undrat over i nagra veckor, det ska bli kul att aka hem och lyssna pa den. Och saklart att traffa alla, mamma, pappi, sandri, vii, och forhoppningsvis david snart.
Snart ska vi in pa mercadona for sista gangen, jossan kanske aldrig kommer fa hora mercadonalaten och isf ar det valdigt sorgligt. Vi ska handla lite mer sprit saklart och aven lite fardkost for de kommande 4 dagarna. Ralle ska fa all min mat som blir over, han kommer nog inte behova kopa nat mer under hela tiden han ar har, haha.
Nu later det forresten som att jag har kopt jattemycket sprit. Det har jag inte. Jag tankte att jag skulle kopa jattemycket. Forhoppningsvis blir det jattemycket men hittills har jag bara kopt lite varje gang.
Inatt blir det sista natten som jag far sova med lulu och sista natten som jossan far sova med sandy. Det kommer bli mysigt men jattesorgligt.
For ovrigt ar det en acklig spindel pa min kladhylla i husvagnen, den ar stor och acklig och jossan vill att jag ska sla ihjal den for annars kommer jag bara gnalla om den och vara radd hela natten sager hon. Det ar val visserligen sant men jag ar aven alldeles for radd for att sla ihjal den.
Det har varit helt underbart att vara har i Spanien med alla hundar, jag kommer helt klart vilja aka tillbaka hit igen.
Sa hejda hejda, nasta gang jag skriver kommer jag vara i Sverige i mitt trakiga rum med trakigt vader omkring mig. HEJSVEJ!