söndag 6 december 2009

mr fahrenheit

Nu blev jag besviken på att jag inte fick byta namn till Mister Fahrenheit på facebook. Måste dom vara så jävla seriösa? :DD

helgen

Undra hur många clemens jag har ätit denna helgen egentligen. Clemensar är ganska goda, synd bara att de tar så lång tid att skala, jag vill nämligen inte ha nåt vitt på dom. Idag har jag ätit tre st. Åt två på bussen hem från jönköping, det tog en halvtimma att skala och äta upp dom. :D
Sen har jag ätit en apelsin idag. Jag undrar om man kan äta för mycket frukt?

Idag har Erik och jag tränat på friskis och fettis, Erik är friskis och jag är fettis. Erik kan ta 75 kg i bänkpress. Jag kan ta 35 kg. Igår när vi var på kalas sa Eriks kompisar att de trodde att jag kunde ta 37,5 kg i bänkpress (alltså jag vet att jag låter som en töntig kille nu) så jag försökte verkligen med 37,5 men det gick inte, heeelt omöjligt.

Igår var vi på A6 och shoppade, jag shoppade två tröjor, två klänningar och två byxleggings, är så jävla nöjd!! :D Jag blir alltid jätteglad när jag har köpt kläder. Sen en månad senare känns det som att jag inte har några snygga kläder alls så då blir jag jätteledsen, måste köpa nya, och då blir jag glad igen.
Jag ville ha en snyggklänning också, men det hittade jag ingen bra, så det får jag hitta någon annan gång.
Nu måste jag bara köpa julklappar till alla också.

Igår färgade vi Eriks mustasch. Innan var den ljus. Sen blev den brun. Det såg väldigt naturligt ut faktiskt.
Sen var vi hos han föräldrar och bakade julgodis och kakor och sånt. Vi gjorde pepparkaksdeg men sen hann vi inte göra pepparkakor så det ska vi göra nästa gång, det tråkiga är ju bara att pepparkaksdegen är godare än pepparkakorna när de är klara. Och så gjorde vi lussekatter, dom blev sketagoda förutom russinen. Vi hade en liten diskussion om ifall vi skulle hälla i russin i hela degen eller bara plutta i dom i hålen som man brukar. Jag hatar russin, fattar inte hur man kan vilja ha det i typ bullar och sånt. Det blir ju verkligen en äcklig överraskning när man äter nåt jättegott och så bara kommer ett äckelrussin som är helt slajmigt och äckligt och då vill man nästan spy. Så det blev bara pluttrussin.
Och knäck, och mozartkulor och nåt mer gjorde vi. Jag älskar godis. Aooohhhmm!!