fredag 25 november 2011

Idag gick jag in i en lyktstolpe för att jag gick och kollade på nåt annat som var himla intressant.. ehhm. Trodde det var sånt som man seriöst inte gjorde, men så feeel man kan ha. Skrattade som fan för mig själv när jag gjorde det, måste sett sjukt dumt ut och det gjorde ont.. Hahah. 

När jag var påväg till jobbet idag blev jag stoppad av en liten man i 60-årsåldern, som var utav utländsk härkomst och hade nästan inga tänder. Han sa att jag påminde honom om en tjej han kände som hette Laila och var från Sverige. Nejnej, det är inte jag försökte jag säga. Han var jättetrevlig och hälsade på mig och gav mig en puss på varje kind. Sen sa han att han hette Josef och eftersom jag hette Maria så var vi ett perfekt par.. Vi kunde bli kjerester. Jag bara skrattade och sa nej, nej, nej!  Han sa att han gillade mig och ville bjuda mig på kaffe. Då skrattade jag och sa nej, nej, nej, det går ju inte, varken idag eller imorn och inte någon annan gång heller, för jag jobbar hela tiden (och vill inte gå på dejt med en man utan tänder som är 65 år). Han undrade om han kunde få mitt telefonnr. Jag bara skrattade igen och sa nej, nej, nej. Han sa att han ville flytta in hos mig, att han kunde betala halva hyran, eller att jag kunde flytta in hos honom och bo gratis. Att vi kunde bli kjerester och han kunde hjälpa mig med pengar. Hahaha. Jag bara skrattade och sa nej, nej, nej, heeela tiden. Han var himla rolig. 


Imorn ska jag på möte innan jobbet och träffa hyresvärden till lägenheten jag förhoppningsvis ska flytta in i. Hoppas att allt blir bra. Hon som jag ska hyra rummet av verkar vara jättesnäll. Jag får välja vilka möbler jag vill ha kvar i rummet, och idag sa hon att jag kunde få behålla dom möblerna om jag ville. Det skulle vara bra om jag ska stanna kvar i Norge, men jobbigt om jag måste göra mig av med möblerna. Så vi får väl se hur allt blir. Hon verkar iaf vara jättetrevlig. Och jag är så sjukt sugen på att flytta in. :D