onsdag 17 mars 2010

fodelsedagsonskningar kanske

Jag kom pa lite mer grejer att skriva!
Vi har fatt ett element till varan husvagn sa nu slipper vi frysa ihjal om natterna. Det ar valdigt kallt pa natterna aven om det ar valdigt varmt pa dagarna och aven om man har 6-7 hundar i husvagnen.
Jag tankte skriva lite vad jag onskar mig i fodelsedagspresent men nu kom jag inte pa nat bara for det.
- Jag vill ha fina klader.
- Och en ny harfon for min borjade ryka i forrgar, den funkar fortfarande men det kanns lite laskigt att den typ har bojrar ryka och lata konstigt, den borjar kanske brinna nasta gang liksom.
- Jag vet inte vad jag onskar mig mer, fucking amal vill jag ha och andra bra filmer och sa vill jag ha nagra jattejattebra bocker. En bok maste vara jattebra for att jag ska orka lasa den men nar jag val hittar en jattebra bok sa kan jag typ inte sluta lasa.
Nu kommer jag inte pa nat mer, det var ju inte sa mycket men det ar ju alltid nat :D
Jag vill ha Lulu i fodelsedagspresent ocksa for hon ar bast och mysigast i varlden!! :DDD

bok och hundar

Hejhej! Idag har det varit soligt och fint och det har det forresten varit ganska lange nu och jag hoppas att det ar det ganska lange till for jag pallar inte mer regn nu. Imorn ar det tva veckor kvar tills vi aker hem, javla skit alltsa. :(
Till raga pa allt har jag brant mig pa ryggen idag men jag hoppas det gar over ganska sa fort, helst tills imorn sa jag kan sola igen, annars solar jag framsidan imorn.
Jag har fatt lana en jattebra bok av Pyttan, eller jag vet ju inte an om den ar rakt igenom bra for jag har bara last 60 sidor, men hittills ar den bra. Jag ser fram emot att lasa den imorn nar jag ar ledig. Och mysa med min bebis Lulu och sota Bob och alla andra edenvovvar.
Idag kom det en mamma och ett barn och ville adoptera en hund sa jag fick visa dom runt. Det var kul. De ville ha en liten eller medelstor hund som inte var sarskilt gammal, de fastnade for Max och Lulu (min beeebiiiss), sa de skulle komma tillbaka imorn och ta med sig pappan sa han fick vara med och valja. De var trevliga och verkade vara seriosa sa det var valdigt bra. :)
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Jag vill se futurama. Jag hatar spansk musik.
HEJDAAA!! :DDD