söndag 13 november 2011

Tjabbalaaabbadabba. 
Idag när jag var påväg hem från tåget kom en söt stor sprallig hund springandes mot mig.. jag fattade inte vad han kom ifrån men han var väldigt trevlig. tur att jag inte är hundrädd för han var väldigt kelsugen. gick vidare lite och hunden gick bredvid, sen gick jag förbi ett hus och där var dörren öppen så tänkte att det var därifrån hunden kom.. jag gick in lite och knackade på dörren och ropade hallå så kom det en kille till slut. så sa jag att deras hund sprang omkring på gatan, då sa han "ja, han är bara ute lite för sig själv"
öhhh?? hur kan man ha så dålig koll på sin hund och vara så oförsiktig?! stackars hund.. den var så söt och mysig. 

Haha. Ni vet ju att Nalle Puh heter Ole Brumm på norska.. Nu ska ni få veta vad hans vänner heter... Petter Sprätt och Nasse Nöff! Hahahah. Jag dooog av skratt när jag fick veta det idag.. hahaha. 

Var med om en läskig sak idag på jobbet.. Vi går rundor i huset och kollar så allt står rätt till.. vi får egentligen inte använda hissen men jag orkade inte gå, så jag tog hissen från andra upp till sjätte våningen. ;P sen gick jag hela vägen ner igen och det var tomt i hela bygget.. när jag kommer till andra våningen igen så ser jag att hissen jag tog upp till sjätte våningen nu var på 4e våningen. hur fan kom den dit?! jag blev så rädd så jag vågade inte gå färdigt rundan. min kollega fick ta källaren. hahaha. :D

nu ska jag sova för imorn ska jag jobba igen! 
Puss heeeeej!