söndag 8 november 2009

18:29-4

Whoop whoop!

Idag har jag ätit som en jävla gris. Vi har varit på kinarestaurang, Soya. Erik och jag tog mongolian barbeque, det har jag aldrig gjort innan, men det var nice. Man tog massa rå mat sen gick man till kockarna och fick det stekt, vi tog tre gånger.. eeehh. Sen fick man förrätt innan och efter fick man efterrätt, haha, så feta. En av kockarna var jätterolig. Jag tog ganska lite mat första gången, dessutom krympte ju allt så det blev ganska pyttelitet när man stekte det. När det var klart tittade han på maten, sen tittade han på sina jobbarkompisar, sen skrattade han lite, sen tittade han på mig, sen frågade han "är det första gången du tar?" ehh vaddå liksom? Jag fattade ingenting.
Andra gången han gjorde min mat råkade han tappa ut en morot på golvet, då blev han jätteledsen och sa "förlååååååååååt!!" hahah.

Jag har haft det bra i helgen, varit på kalas och det och det.

Sitter vid mina föräldrars dator, den är så irriterande jävla störd. Ingenting funkar. Men på nåt sätt är det roligare att sitta här än vid min.

Nu ska jag lyssna på kents nya skiva på spotify. Mamma har köpt den, jag tänkte kanske köpa den också. Hmm. Alltså, är den bra borde jag köpa den eftersom jag har alla andra deras skivor som är bra, det vill säga att jag inte har de två senaste, vet inte ens vad de heter, men de är värdelösa, vet inte ens om det är två skivor, det kanske bara är en. Jag har alla fram till och med du och jag döden och nån liten skitskiva som heter typ the hjärta och smärta.

Första låten på skivan är en psalm, eller vad?
Måste kolla om det är en riktig psalm, hör inte vad de sjunger.