tisdag 19 januari 2010

pingis

Hello.
Idag har jag fått jobba i skolan. De ringde och väckte mig 7.20 och jag skulle börja jobba 8.10, sånt är så kul.
Men jag ska jobba imorn med, det ringde de och sa ikväll, så det var sjysst.
Man får gå runt och hjälpa dom med matte och svenska och så, och det är fan skitjobbigt när man blir osäker på hur nånting är, när man ska rätta åt dom, och de har gjort fel så blir man ändå mer osäker och tänker att det kanske är rätt ändå. Jag som ska vara bra på svenska.
Fick testa något väldigt skumt idag, pingis för synskadade. Det är som ett pingisbord fast med kanter och lite större, sen är det en stor träskiva i mitten som man ska under med en boll, sen har man träracket att slå med och så ska man göra mål på den andra. Grejen är att man har ögonbindel på sig. Så jävla skumt. Man hör jättedåligt varifrån ljudet kommer. Men det var kul. :D
Jag tog sista sprutan idag innan jag åker, det känns så jääävla skumt när dom sprutar in den där skiten, man vill bara dra bort armen eftersom det känns som om armen ska explodera, tur att det går så fort.

Vill lyssna på pearl harbor-låten, men snart måste jag sova.

puckon

alltså, vissa människor, väldigt många, är bara såna jävla idioter.
alltså heeelt dumma i huvet.
när det gäller helt enkla saker.
tänk då hur dumma i huvet de måste vara när det gäller svårare saker.
tex, på träningen, om vi är jättemånga i en sal, det är jättetrångt och vi ska göra en speciell övning. nu hittar jag bara på ett exempel men tex om vi har våra brädor och ska göra utfall framåt och bakåt. alla måste såklart börja åt samma håll för annars krockar man. och alla gör åt samma håll, förutom en jävla idiot som, såklart, är framför mig.
eller, om det är samma sak, vi är jättemånga i en sal, det är trångt, man har sin plats man ska vara på. sen på stretchen lägger alla sina mattor bakom brädan, förutom idioten som är bakom mig, hon lägger sin matta framför sin bräda. vart ska jag vara då tänkte hon? ska jag lägga mig på henne eller?
alltså jag blir så jävla irriterad på sånt. alltså helt jävla galen kan jag bli. det säger ju sig självt att man får tänka lite, ibland får man faktiskt offra sig och göra som alla andra, när man måste.
och typ idag. när jag kom in i omklädningsrummet, stod det en tjock tjej i en av duscharna. det finns två duschar och som jag fattat det bara en som det är varmt vatten i, alltså vill ju ingen duscha i den kalla duschen. tjockisen stod i varma duschen när jag kom in, jag gick in, bytte om, segade lite. så var det en tant som ställde sig i kö på duschen. och hon fick stå där skitlänge. alltså, märker man att det blir kö så skyndar man sig väl lite. och det värsta. när tjockisen står där och duschar så börjar en mobil ringa med den där jävla låten när det är en kanin eller nåt som sjunger, "kramsången" eller var den heter. jag bara hoppades att ingen skulle tro att det var min mobil. så vänder sig tjockisen om efter ett tag och säger till tanten i kön "jaa, det är min mobil som ringer bara så du vet" hahahahah, vafan. skryta om att man har kramsången som ringsignal, eller skryta om att det är någon som ringer till någon som har kramsången som ringsignal, vet inte vilket av det hon gjorde. i vilket fall som helst var hon störande dum i huvet. det bästa av allt, som bekräftar ännu mer att hon var dum i huvet var en sak som hon gjorde i skolan, jag känner henne inte men hon blev lite känd för det. tänker inte säga vad för det är för avslöjande.
:D:D
nu ska jag nog sova.
här får ni en till bra låt. den är egentligen för bra för att få läggas i ett inlägg som handlar om människor som är dumma i huvet, men jaja.
Regina Spektor – One More Time With Feeling