onsdag 26 oktober 2011

När jag kom hem till Sverige fick jag den här av min lilla söta minigris Johan
(tack så mycket baby den är jättebra!)


Idag började jag läsa den och jag har redan läst mer än hälften.. :D Hon är så himla rolig ju! 
"Vi säger "ja" och "ja" och snart är allt över. Vi står på trappan. Alla kastar ris, utom pappa som kastar snabbmakaroner från himlen." 

Det är jobbigt att jobba... Jag hatar att frysa. Att sitta ute i det kalla skitvädret och frysa. Jag har lovat mig själv så många gånger i lumpen att det var sista gången jag gjorde nåt sånt. Sitta ute och frysa och göra ingenting. Nu får jag iaf pengar för det. Men nu är det fan sista gången. Efter detta blir det aldrig mer. FOH REAL! 
Jag får ont i min fot när den blir kall.. det är skumt som fan och jag vet inte varför. 
Det är ungefär ett år sedan jag bröt den nu. Och idag var första gången på länge som jag fick väldigt väldigt ont. Det är svårt att beskriva smärtan men det gjorde så ont att jag nästan inte vågade gå på den. Men det varade bara en liten stund och gick över så det inte kändes nåt igen.
Vi har fått värmelampor på jobbet så det funkar att sitta ute nu, iaf tills det blir kallare ute. Dom hjälper en del, bara att det blir värre och man fryser mer när man går ifrån dom. Men man kan ju inte värma fötterna, om man inte ska sitta med dom i luften som ett annat sär. Därför blir man lätt lite kall om fossingarna.. Det gillar jag inte. 

Här är däremot en låt jag gillar. Den är himla go tycker jag. Det gungar och svänger liksom.. ;P 
 

Polly har kommit till Norge. 
Dom har en konstig reklam här. Det står i princip "man kan säga mycket konstigt om svenskar men gosaker det kan dom!" 
Sen är det en bild på polly. MEN - sären har bytt namn på det.. till popsy? vad fan ska det vara bra för då? Undrar hur dom kunde missa att det heter Polly?? 



Hahaha så sjukt jävla dåliga reklamer. Vet inte hur de lyckats både med att missa att det heter Polly OCH att göra världens sämsta reklamer. 


Men för att kompensera att dom gör så dåliga reklamer så kan jag väl ta med en som är liiite roligare.. ;P



Nu är det dags att sova!
Puss på er!