måndag 8 mars 2010

mestadels bilder wihhuuu!!

Malins hundar; Alice och Eddie.

Malin med Tonys hund Seamus som senare visade sig heta Mousie.

Sahar kan Alice fastna ibland, da brukar jag skratta at henne! :D


Jossan, Primera och Ciro.


Ciro och Jossan pa promenad i bergen, dar vi tyvarr inte far ga langre...


Eden, varat volontarcamp!



Varldens sotaste Primera uppe i bergen med fin utsikt.


Grillar pizza pa varan skottkarregrill.

Penny, som jag, Malin, Jossan och Perra fangade in. Hon var jattesmal men har blivit lite tjockare nu och mycket mindre radd an i borjan.


Mea.


Bambi och Minnie.



Frida, hon ar jobbig men har anda sin charm.



Elvis, har troligen anvants som kamphund, han har kuperad svans och jattefult kuperade oron och massa arr pa kroppen. Men han ar anda jattefin och mysig.


Olivia och Benji.


Kiera med sin boll.


Fina Boone som har akt till England.




Mea och Abbey. En spansk familj adopterade Abbey men vi fick tillbaka henne efter nagra dagar for de tyckte att hon blev rumsren for sakta.


Vackra Boone.





Nubby och Daisy.



Vackra Theo pa taket, och min favvo fina fina Diego inne i huset. Theo ar bror med Boone och har ocksa akt till england.


Meeka och Dudley. Meeka har akt till Sverige sa Dudley har fatt en ny kompis; Monique.


Glada trattganget Ultima och Divo.


Gamla Liza ligger och sover.


Jag och Malin pa nan slags resturang i Malaga pa var lediga dag. Det fanns typ inget vegetariskt sa Malin fick en toast med ett stekt agg och sallad, hmm...



Primera med sin tratt efter sin kastrering, hon tyckte inte om tratten och hennes sar efter kastreringen gick upp sa det borjade ramla ut saker som liknade tarmar. Stackars lilla sotnos. Men nu mar hon bra!


Lilla sota Sandy. Sahar ser han alltid ut nar han ylar och hans oron fladdrar.



Varan husvagn som den mestadels ser ut; stokig och full av hundar. Har ar det minus en hund, Lola stod for nara for att komma med pa bilden.



Sota lilla Lulu som kom in for nagra dagar sen, hon sover i min sang och ar bast i varlden pa att posa nar man tar kort pa henne. :)


Hon ar 3 manader gammal och hon kommer bli huuur bortskamd som helst om alla ska fortsatta dalta med henne som nu och bara omkring henne nar hon inte vill ga, haha.


Hon ar nan konstig blandning med valdigt mycket tax i, men huvudet ar valdigt otaxigt.



Varldens sotaste Lulu


Lulu.


Detta ar Bob, han kom in dagen efter Lulu. Han har jattestort huvud och jatteliten kropp och han ar jattemysig!



roligt och ackligt

Hejhej!
Idag har jag varit med om tva riktigt ackliga saker och en riktigt rolig.
Ackligt 1. Vi var ute med denko-gruppen pa promenad, malin sag en dod fagel pa vagen och kande sig jattedum nar hon sparkade in den i en buske, for den egens basta sa den inte skulle bli uppaten av en hund, men pa nagot konstigt satt lyckades Lucky fa tag pa den anda och gick och knaprade pa den. Forst forsokte malin oppna upp hans mun och skaka ut fageln men det var valdigt ackligt och hon lyckades inte, sa jag tankte att jag skulle forsoka. Man horde hur Lucky krossade benen pa den stackars fageln och det lat sa hemskt, jag oppnade hans mun och forsokte skaka ut fageln men det var sa jaaaavla ackligt. Varje gang fageln kom sa nara sa den nuddade fingrarna pa mig sa var jag tvungen att sluta for det var sa ackligt. Till slut lyckades vi skaka ut en tredjedel utav en blodig krossad fagel, resten hade han hunnit svalja.
Ackligt 2. Vi var ute pa en extra-walk med denko-gruppen. Som ni vet om ni last min blogg tidigare sa ligger det en dod katt pa vagen som inte riktigt ser ut som en katt langre utan mest ar en hog utav ben och pals. Minnie lyckades pa nat satt fa tag i nat slags ben med har pa fran katten och jag borjade forsoka fa ut det ur munnen pa henne, det var ganska krangligt men till slut fick jag upp munnen pa henne och skakade ut det, forst pluppade benen ut och till slut det som sag ut som den tillhorande palsen men som visade sig vara en valdigt valbevarad tass(!!!!). Jag holl pa att dooooo. Det var sa hemskt och ackligt. Man sag trampdynor och allt, usch!
Roligt1: Joanna skulle ga in i varan husvagn och hamta ut min lilla bebis och nya sangkamrat Lulu, men hon fick inte upp dorren. Vi drog och drog och drog och vi testade att dra i den tillsammans men det gick inte, det var som att den var last. Vi forsokte hitta ett oppet fonster som man skulle kunna klattra in i men alla var stangda, utom toafonstret som ar pyttelitet!! Typ, ja, valdigt litet, som dataskarmen jag sitter vid just nu fast raktangulart format. Jag kom in med overkroppen men vid hofterna tog det stopp. Jag kunde oppna toadorren och se ytterdorren och sag att den var last, sa jag var tvungen att komma in hela vagen sa jag skulle kunna lasa upp. Varan toalett ar pytteliten sa jag trodde jag skulle do pa nagot satt ifall jag kom in. Men till slut kom vi fram till att Joanna och Josefine var tvungen att lyfte mina ben och trycka in mig in pa pyttelilla toan sa att jag skulle kunna ramla ner dar. Sa det gjorde vi, jag landade pa toaletten och rullade vidare ner pa golvet, sen gick jag och laste upp ytterdorren, det var riktigt roligt. :D

Idag hade jag varsta kampen med Melchior, han ar saaaa galen. Jag skulle kedja honom vid matningen och det var heeelt omojligt, han hoppar som en galning (han vill egentligen bara kela men det gar overstyr i hans hjarna), och pussas och nafsas i ansiktet och ar heeelt crazy. Idag var han extra galen. Jag var tvungen att forsoka trycka ner honom mot marken men han sprattlade som en javla fisk och bet och rev, men det gick till slut. :)

Nu ska jag gora ett till inlagg med bara en massa bilder.