torsdag 27 oktober 2011

Tjena. Antar att jag får börja blogga på natten. Det blir la gött?
Jag är lite nyfiken på vilka det är som läser min blogg egentligen.. jag har ju ungefär lika många besökare varje dag men vet bara vilka några utav dom är. 
, smart och bildad som jag är (har ju läst webbdesign och det ena med det andra) så har jag en osynlig superhemlig statistikmätare så jag vet hur många besökare jag har. Där kan jag också få reda på ip-numrena (tyvärr bara besökarna för idag, ska försöka lösa det..). Och jag har hittat en hemsida (http://www.ipnr.nu/spara-ip-nummer/) som jag tror funkar hyfsat bra. Man kan ju inte få veta namn på personen osv men man kan iaf få veta vilken stad det är och se det på kartan. Tex så hade jag en läsare från Vrigstad, nån som känner sig träffad? ;) 
Hihi, sånt tycker jag är lite roligt. :)

Idag har jag jobbat. Jag fick med mig en skvallertidning till jobbet av Elin. Det tog mig 3 timmar att läsa den. Det är väl lagom sådär när man har tråkigt på jobbet..


Teamleadern jag har nu är bra tycker jag.. Han är rolig och trevlig. Som sagt har vi fått värmelampor på jobbet, och igår när jag jobbade hade han med sig mashmallows och grillpinnar och grillade mashmallows vid värmelamporna.. Awesome idé! :) 




Får jag inga fler pass nästa vecka är jag ledig tisdag-söndag. Frågade därför min kära vän Josefin om hon ville träffa mig, det ville hon gärna, och vilken tur för jag vill gärna träffa henne med. 
Så förhoppningsvis åker jag till Götlaborg i början av nästa vecka och stannar i några dagar. Det skulle vara awesome! :) 
Josefin och jag har dessutom ett fint bloggförflutet tillsammans.. Vi drev denna framgångsrika, välbesökta, underbara, humoristiska, trevliga och fantastiska blogg:
den var ju bra så länge den varade.. (alldeles för kort) 

En väldigt väldigt bra låt. Florence is the shizzle, som jag brukar säga.. ehe.


Ha det gött! Nu ska jag sova! Puzz och Krääm.