onsdag 21 september 2011

hej alla mina fans! 
som det kanske märks har jag gått och blivit en väldigt upptagen kvinna. 
jag vaknade i morse i tron om att jag bara skulle jobba 9 timmar till denna veckan, 3 h idag, 3 h imorn och 3 h på fredag.. så tänkte jag kolla min mail en gång bara för säkerhets skull innan jag åkte till jobbet och vips så hade jag en 74 timmars arbetsvecka!  
Ikväll har jag jobbat som brandvakt på en tv-inspelning på nrk, det var awesome. Ska göra det imorn kväll också. 
Många norrmän är så himla trevliga. Trevliga människor gör mig glad, otrevliga människor gör mig sur och ledsen. Vilken tur då att de flesta norrmän jag träffar är glada! :) 
Killen som inte verkade så rolig som jag skrev om i ett annat inlägg, har jag jobbat med igen och han är väldigt trevlig och rolig. Han har varit min teamleader och tycker nog jag är ett sär. 
Jag undrar vad som har hänt med mitt lokalsinne, jag hittar fan ingenstans! Har ingen känsla alls för det där längre.. Igår skulle jag gå på toa, de beskrev hur jag skulle gå och jag letade och letade men hittade ingen toalett. Så efter typ 10 min så kom jag upp och sa "jag hittar den inte!!". Då kom min snälla teamleader och följde mig till toaletten. Han väntade även på mig så att jag skulle hitta ut igen. Hahaha! :D Ett sånt sär jag är. 


Det regnar ganska möe här i norge. Och vi bor vid en liten smutsig å. Den blev översvämmad och broarna stängdes av. Får hoppas att den aldrig blir heeelt översvämmad för då kommer jag inte komma till tåget och inte kunna komma till jobbet.. ehehe. 
Undrar lite varför det alltid måste bli översvämning dit jag åker liksom.. Spanien, översvämning.. här, översvämning... aaaa, alltid var kanske en överdrift men vafan, det är ju sjukt ändå. 


 ska det verkligen se ut såhäääär?
nej.