fredag 11 november 2011

Ska blogga lite innan jag ska sova tänkte jag..
Det kan vara himla kul på jobbet ibland. 
Igår diskuterade vi musik, jag och min kvällspasskollega.. 
Han spelade upp lite olika låtar och så sa han:
"Här är ett svenskt band.. drogerna eller nåt heter dom.."

Jag tänkte bara "ööhhh..? drogerna?? vafaaan är det?" 
så satte han på den här låten. (klicka här så spelas låten upp ;) )
Jag höll på att dö av skratt inombords. 


Idag på jobbet hände något otroligt spännande. Blev välsignad av en bankkvinna. Innan hon skulle gå sa hon "Ha en fortsatt bra dag, en trevlig kväll och ett underbart liv!"
"Ja tack detsamma" sa jag. (Förstod inte då att hon ville frälsa mig, trodde bara hon var väldigt trevlig)
Sen sa hon att om jag ville lära mig norska skulle jag köpa en bibel. Det har nämligen kommit ut en ny nu serdu och den tyckte hon minsann att jag skulle köpa i helgen för om jag blev troende skulle jag tydligen bli ännu vackrare än jag redan var, se världen med rosa glasögon och älska dom jag hatar. 
Hon pratade massa om Israel (jag tänkte hela tiden "vilket är det nu som är dåligt? israel eller palestina, israel eller palestina? jo bojkotta israel är det ju.") och sa att dom är så välsignade där, gud är med dom även om att de alltid har all världens vapen och länder emot sig. De som är emot dom är alltid dom som förlorar för gud är med dom! 
Hallelujah.
Sen pratade hon om sånt som faktiskt är intressant, gamla fynd och sånt och sånt som står i bibeln som dom förutsett som faktiskt händer nu. Sånt är intressant tycker jag. Hon sa att jag skulle googla på nåt som lät väldigt intressant som inte många visste om men jag kommer inte ihåg vad det var och förstod nog inte riktigt vad hon sa att det hette nåt med nåt hav och med nåt jag förknippade med rullebollar? Vad nu det är? Jag är ju inte världens bästa på norska, hade hon pratat svenska hade det varit mer troligt att jag kom ihåg vad hon sa. 
Hon sa även att dom hittat Noas ark. Jaaa, det får vi väl googla upp och se om hon hade rätt! Men det tar vi en annan dag. 
Hon pratade mycket om att vi skulle till himlen hon och jag. Blev glad över att hon sa att vi skulle dit. Dom äter ju mycket philadelphiaost där, iaf i reklamen. Jag gillar philadelphiaost. Man kan göra mycket gott av det, tex cheesecake.


Det är himla kallt på vaktrummet ibland. Jag satte på en liten sån värmefläkt när jag satt där inne ensam, och det blev himla varmt och gött. Sen kom min jobbarkompis och sa att han höll på att dö av värmeslag. Jag sa att "man ska ju inte frysa i onödan!" Då sa han: "och man ska inte brinna förrän man kommit till helvetet.."
Hahah.

Sådär nu fick ni både lite utav himlen och helvetet. 
Godnatt!