fredag 22 januari 2010

trött

Tror ingen skulle förstå hur svettig jag var idag på träningen. Det var jobbigt, jag var jättesvettig, men min andning var typ helt normal. Vad betyder det liksom? Har jag bra kondition eller vad? Varför tycker jag det är jobbigt isf?

Inatt gick jag och la mig kl 2, det var så skönt att sova och jag drömde en spännande dröm. Jag hade ställt kl på 10. Men så började det ringa, och jag var väldigt trött, som när man vaknar mitt i natten, så jag tänkte att det var jävligt tidigt för alarmet att ringa, och då var kl kvart över 7 och de ringde om att jag skulle jobba, kl 8. Och det kunde jag ju, förutom att jag var trött, men jag behöver och vill ha pengar. Dessutom är det roligt.
Vi hade utedag, men jag hade inte en aning om att det skulle vara en halv meter snö ute, så jag stod i snön i typ tre timmar, hade jättebra och varma kläder på mig förutom skorna uppenbarligen eftersom jag blev helt jävla blöt om fötterna.
Sen när vi skulle gå tillbaka till bussen var det några barn som ville ha skjuts på sin snowracer, så jag skjutsade två st, sen kom det en liten kille och ville tävla, han drog också två på snowracer, först tänker jag "aja, skitsamma" när de sprang förbi oss, men sen tänkte jag "vafan, jag kan ju inte förlora mot en 8-åring" så då började jag springa också, haha, det var jobbigt, men ganska kul, och barnen jag drog tyckte det var jätteroligt.

Jag börjar bli lite nojig över hur jag ska få tid till allt. Måste ju städa mitt rum innan jag åker. Denna helgen är jag ganska så upptagen, och nästa helg också, så jag har bara denna veckan som kommer på mig. Om jag får jobba hela veckan har jag ingen tid på mig. :|
Kanske ska börja lite nu.
Men jag är så trött...

tänka

Det jag tänker på 90% av min vakna tid är SOS. Alltså. Spanien.