torsdag 4 mars 2010

ledig

Ikvall ar jag ledig och imorn ocksa. Jag gor som forra gangen jag var ledig, pa min ledig kvall aker jag in till Alhaurin de la Torre och pa min lediga dag aker jag in till Malaga. Imorn ar jag och Rosemarie lediga ihop sa vi aker in dit tillsammans, det blir kul! Jag ska kopa ett paraply iaf, det ar sa jaaavla jobbigt att vara kissnodig och behova ga fran husvagnen till toaletten i sina mysklader nar det sporegnar, da vill man ha ett paraply. Hittils har jag anvant handduk vid sadana tillfallen men man kanner sig ganska mongo och det ar ju inte det optimala med en handduk. Det skulle vara skont att ha ett paraply tex nu ocksa ifall det skulle sporegna nar jag ska ga hem fran bussen ikvall.
Jag maste kopa en massa mat. Det som ar daligt ar att kassarna har ar vardelosa och jag vill kopa ganska mycket. Och jag maste ju ga fran bussen hem med skiten. Men men, det far val ga. Med 10 kassar eller nat. Man maste liksom packa ganska lite i varje kasse eftersom de ar bast pa att ga sonder och inte sarskilt stora heller.

Det har kommit in en ny hund, han heter Sebastian och ser ut som en greyhound, men de sa att det var en galgo sa antagligen ar det en galgo/greyhound-blandning. Han ar jattemysig och han ar ledsen over att sitta i sin lilla bur. Vi forsoker para ihop honom med nagra grupper sa att han kan fa flytta in i en kennel och fa lite kompisar snart. :)

Idag kopte jag lite konstiga kinderagg for jag tankte att nanting maste jag ju ata pa nar jag internetar. Jag borde kopt nat att dricka ocksa for jag blev valdigt torstig. Det ska bli kul att satta ihop overraskningarna :D

For nagra dagar sen kom nagra gubbar till sos, de borjade prata med mig men jag horde verkligen inte vad de sa, sa jag sa "no espanol, english?". da sa de att det var engelska de hade pratat. saaa javla pinsamt!!! :D
de ville hjalpa oss med att laga vara husvagnar men vi visste inte ens att de var sonder sa vi visste inte vad de kunde hjalpa oss med. da blev det annu mer pinsamt.

Alltsa, jag har sa mycket smasar pa mina hander sa jag tror inte att nan kan forsta, man vet liksom inte ens vad de kommer ifran ofta. Oftast sa bara borjar det komma blod och man ba "ahh undra vad jag gjort nu." och sen efter nan timma gor det jatteont och da ser man var blodet kommer ifran.

det ar en jatteliten unge som ar har med sin pappa. hans pappa sitter vid en dator och anvander internet och den lilla ungen sitter vid datorn bredvid mig och den ar inte inloggad sa man kan inte anvanda den. nyss rakade han stanga av den, och sa tittar han pa mig nar jag skriver och forsoker gora likadant :D

nu ska jag kolla vad klockan ar, 19.49 gar min buss hem. om en vecka fyller jag ar :D wihu!