tisdag 15 september 2009

bitterfitta

Nu har jag läst flera bloggar där personen i fråga är så jävla bitter. Alla är väl bittra då och då, mer eller mindre men de här personerna skriver om sin bitterhet och hur stolta de är över att vara den mest bittra i världen och de verkar vilja vara det för resten av livet.
Haha, jag bara skrattar åt alla cploids bloggar jag läser nuförtiden. Jag stör mig inte på dom, tycker bara de är så roliga.

Whine

Okej. Såhär gick det när jag skulle träna. Jag mådde ganska illa och funderade ett tag seriöst på om jag skulle gå ut och spy, men det gjorde jag inte. Det var jättejobbigt. Det hade varit jättejobbigt även om jag inte hade varit jättemätt. Jag hoppas jag kommer bli vältränad snart, för det är inte kul att vänta längre.
Ibland när jag tränar får jag ont i knäna, det är inte kul. Och igår när jag tränade fick jag ont i handleden. Då blev jag nästan lite ledsen för jag trodde inte att jag skulle få ont handlederna också. Men nu har det gått över. Jag tror att allt det där kommer gå över om ett tag.
Whine whine whine. Jag har undrat i ungefär hundra år hur whine stavas, så jag var tvungen att fråga Tøbias. Han visste inte riktigt. Men han kollade upp, så nu vet han. Han vet en del. Det är bra.
Nu ska jag färga håret på min mamma. Eller tona det, det tycker hon är väldigt viktigt. Tona, inte färga. Och jag fick henne att ta en ganska spännande färg. :D
G'bye!

sexy bitch

Tjänna. Jag är mätt och kissnödig. Och snart ska jag träna. Hur ska detta gå?
Jag måste köpa ett par inneskor. Jag har bara hittat ett par leopardfärgade, hmm? Jag älskar iofs leopardfärgat så jag vet inte vad jag tvekar på, att det är så grovt kanske.
Typ som den här låten.


Nothing you can compare to your neighbourhood whore. Hahah.

beslut

Hihi. Hej igen. Jag lyssnar på e-type. Idag på jobbet sa en som också jobbar där till mig att jag verkade vara så mysig; glad och pigg och trevlig och rolig. Då blev jag glad. Såklart.
Idag har jag saker som jag ska göra, bara småsaker men sånt som ändå gör att jag tycker det är lite jobbigt. Jag älskar att göra saker men vissa saker känns också lite jobbiga att göra, fast de egentligen inte är jobbiga. Tex, jag ska byta en foundation som jag fick av mamma för det var fel färg. Men då ställs jag inför så många jobbiga val, tex; ska jag byta till en foundation med annan nyans, eller ska jag byta till en mascara? Jag vet inte vilket av det som jag är i mest behov av. Men om jag byter till en annan foundation, vad ska jag då ta för nyans? Haha, jag är så jävla jobbig.
Jag har perioder där jag ibland måste analysera och vända och vrida på minsta lilla beslut jag ska ta. Jag förstorar upp det jättemycket även om det är en väldigt liten sak och för någon annan låter det skittöntigt, vilket det är också. Ibland däremot bryr jag mig inte särskilt mycket om nånting utan väljer bara utefter vad jag känner för stunden. Det är det bästa.
Whatever.
Nu ska jag iaf gå, även om det känns lite jobbigt och att jag hellre skulle sitta här och titta på Tyra Banks Show, men det är nästan alltid så dåligt så jag tror jag klarar mig bra ändå.
Sen ska jag laga mat. Jag har nog aldrig lagat en maträtt själv som innefattar kött, även att jag inte är vegetarian och även att jag lagar mat själv ganska ofta. Jag klarar mig bra både utan kött och Tyra Banks Show helt enkelt.
Hejsvej.