onsdag 14 september 2011

Arbetsintervju hos g4s idag. Först gjorde man ett personlighetstest och typ ett iq-test på datorn. Sen intervju med nån snubbe som tyckte att jag var väldigt intelligent, jag fick bättre än honom på iq-testet och han sa att jag hade 135 i iq minst. Det kan man inte tro va, men det är vad jag alltid sagt, jag är jävligt smart.. ;)
Det kändes som om det gick bra på intervjun men man vet ju aldrig.. han sa att jag skulle få komma på en intervju till och att de skulle höra av sig om nån dag, så jag får väl hoppas att det gör det. 
Det var en jättetrevlig och snäll tant i receptionen på g4s. Hon sa att min tröja var fin och var jättetrevlig och pratade lättförståelig norska. 
Sen gick elin och jag ner till stationen.. Det tog ca 20 min med buss från stationen till g4s, och det tog ca 2 timmar för oss att gå, haha! Fast vi gick in i lite affärer och så också.. :) 
Jag har ätit en cheeseburgare och en mcflurry, DE DU! 

Här är en gammal bild på mig, bara för att det är trevligt med bilder och för att jag har hittat ett roligt redigeringsprogram, men jag har inga bilder att redigera!! Whinewhinewhiiiine!!