onsdag 18 november 2009

mat

har fucking ont i huvet.
idag har köpt en jättefin kruka. längtar tills jag ska flytta hemifrån och ska inreda och ta fram alla mina fina grejer. har iofs inte så mkt grejer än och det kommer säkert inte bli så fint när jag inreder för jag orkar liksom inte. men ändå, grejerna är väldigt fina.
snart ska jag träna, asamassa ska jag träna idag. längtar tills jag kommer hem och ska äta mat. är så jävla hungrig!

apa

Det är apor på tv. Dom är så jävla söta. Jag vill ha en sån söt apa som vill kramas och som jag kan pussa på nosen!

eh

Det är konstigt ibland hur lite människor egentligen tänker. Det är klart att det kan vara skönt att inte tänka ibland och låta nån annan tänka åt en, men man måste ju fan ändå stanna upp och fråga sig själv "varför?" innan man låter nån annan fortsätta bestämma.

Alltså, jag menar med allt, bara för att "det ska vara så" kan folk göra det utan att ens reflektera över att det egentligen skulle vara en konstig grej om inte alla andra gjorde det också.
Jag är säkert också sån ibland. Tyvärr.

Jag är väldigt ifrågasättande. Det är ju både bra och dåligt. Min teaterlärare sa alltid att det var så bra att jag ifrågasatte allt. Det kanske hon tyckte men det tyckte nog inte alltid mina klasskamrater när jag jämt skulle fråga varför vi skulle göra allting och frågade om allt jag inte förstod. Men vafan, jag måste veta, annars blir jag cp.

Nu ska jag kopiera nåt som Alexis skrev om svininfluensan som jag tyckte var väldigt roligt och som har lite med saken att göra:
"alla bara ställer sig på rad som nått hima ghettoläger och tar en spruta, de e sjukt:S"
hahah, jag tycker det är skitroligt.
Ghettoläger. Hahaha.


Det skulle vara väldigt skönt ibland att ha nån som bestämmer saker åt en. Jag brukar väldigt ofta bestämma nånting, sen tänker jag lite på det, försöker ta reda på en massa, sen vet jag en massa, då har jag antingen kommit på vilket det smarta valet är eller så får jag beslutsångest. När man får beslutsångest skulle det vara så skönt om man bara hade nån som bestämde vad man skulle välja eller göra.

Jag har ofta beslutsångest. Eller, jag har olika perioder. Ibland (oftast) bara skiter jag i allt, gör det som först faller mig in, det är det skönaste och bästaste, men kanske inte alltid det smartaste (fast ofta). Ibland får jag beslutsångest för allt. Jag kan typ få beslutsångest över skittöntiga saker, som vilka bestick jag ska ha, om det finns olika sorter. Och för viktiga saker. Det är jobbigt och tråkigt.

Det här blev väldigt flummigt. Men jag är kanske trött? Jag vet inte.
Det kliar fan överallt på mig, speciellt på mina armar. Fucking.

Här är en bra spotifyplaylist om nån skulle vilja ha!

Bullet

Vet inte varför det står playlistens namn istället för en länk som det blivit innan när jag länkat till spotify. Iaf, det är inte jag som döpt playlisten till ett så häftigt namn, det bara blev så och jag orkar inte ändra. :D


Här är en jättegullig länk med julmusik och det och det, man ska välja vilken choklad man vill ska vara kvar i aladdinasken, fan asviktigt ju!!
http://www.raddajulen.nu/
det är värsta fina ljudeffekterna, typ lite prassel och så. wiiie :D jag vill ha jul och choklad.



och här är en jätterolig video.. ahaha. love. så gullig. vill ge honom en muffins!