måndag 29 mars 2010

lulu och en massa annat

Jag kommer doooo nar jag aker harifran!!! Jag vill verkligen inte. Det ar sa javla underbart har med alla hundar och jag vill vara kvar. Det ar klart att jag saknar vissa saker men anda...
Igar kom tva nya tjejer sa jag har tagit med mig min bebis Lulu och flyttat in till Jossan. Sa nu sover jag, Lulu, Jossan, Sandy och George i samma sang. Det ar mysigt.
Jag har last fardigt min bok nu, den var jattebra och rolig och det stod nat valdigt bra i det jag laste idag, och da tankte jag pa mig och Lulu, for jag tror inte nan forstar hur javla garna jag skulle vilja ta med henne hem. Det stod att istallet for att tanka pa allt som man inte kommer fa uppleva med en person (ja hon ar en person), sa ska man gladjas at allt det man var med om istallet. Min lilla plutta!! Hon har blivit sjuk nu ocksa sa hon hostar jattemycket och spyr ocksa. Min lilla sota snutta! Jag kommer inte kunna aka ifran henne. Kommer grata sa jaaavla mycket.
De som skulle komma och kolla pa henne igar kom forresten aldrig for de hade skaffat en annan hund, en som hade fatt stambanden bortopererade av nagot mongo for att den inte skulle skalla. Det var ju bra att de tog den hunden, Lulu kommer dessutom ga som smor i Sverige... (jag vill ha henne!!!!!)
Sandys och Primeras papper kom tillbaka idag ocksa sa nu ar det sakert att de aker med oss hem i bilen. Det kommer bli mycket hundar, mycket sprit och ganska mycket packning tror jag. Forhoppningsvis haller bilen. Forhoppningsvis far jag en aksjuketablett pa baten.
Det ar synd bara att jag kommer sakna Jossan pa vagen hem. Det ar sorgligt att vi kanske aldrig mer kommer traffas, nagon av oss. Jossan, Malin och Joanna, ah vad jag kommer sakna dom.
Efter vi varit pa internet idag ska vi till mercadona och da ska jag kopa lite mer rolig alkohol. Baileysliknande saker. Mmmhm!
Nu ska jag kolla pa en karta efter den basta resvagen hem, eller snarare sagt till Kiel, sen hittar vi nog ganska bra. :D Vi tror namligen att gps-tanten kan ha ljugit lite for oss, och det ar ju varken snallt eller acceptabelt, oh no.