lördag 10 april 2010

Lulu!












dator och presenter och.. lulu!!

Idag har jag haft kalas för min släkt eftersom jag fyllde år för typ.. en månad sen? :D
Jag fick bla en röd mus till min datapata och en hårfön som det står 70 km/h på förpackningen, sjukt spännande vad det betyder. Kanske att om man håller i den i en timma har man åkt 70 km. Ball. E. Ball. T.

Jag blir lite förbannad på min dator alltså. Vaddå low disk space on cp disc c??? Jag fattar inte varför man inte bara kan klippa ut programhelvetena och klistra in dom på en annan hårddisk. Jag är ju fan mer utvecklad i hjärnan än min dator, ska det vara så?
Det blir iaf bara mindre och mindre disc space på min c-hårddisk och det går inte att göra nåt åt saken. Bajs. Det är inte smart att ha ett sånt här upplägg på hårddiskarna som jag har.. speciellt inte när jag inte orkar göra nåt åt det.. :D hihih

Inatt sov jag, jessie, josse och hanna över hos sara. På morgonen när vi vaknade sa de att jag hade pratat i sömnen (inget ovanligt :D). Jag hade sagt "ååhh vad du är söööt, ja du är så sööööt!!" det var lite kul. för jag hade drömt om lulu. jag drömde att jag och lulu skulle på promenad, fast mest bar jag runt henne för hon var så söt. och sen drömde jag att hon och jag skulle åka moped. min lilla snutteplutta.