torsdag 3 november 2011

Har stor lust att drepe gubbjäveln framför mig. Han har nån ful jävla gul nackkudde, ser ut som ett jävla sär. Han har fällt bak sitt säte alldeles för långt, på gränsen till att jag ska börja skrika på idioten och hota honom om vad som händer om han inte slutar vara så jävla irriterande. Och vet du mer vad idiotcpfanskapet gör?! Sitter och klickar på musknappen HEEELA tiden som tydligen har inbyggd högtalare för den låter EXTRA HÖGT. Fan vilket lust jag har att strypa honom med säkerhetsbältet. 
Sådärja. Lämnar ännu en gång ett grått Oslo för att om 3 timmar vara framme i ett antagligen lika grått Göteborg. Men det gör inget för det ska bli kul, dessutom är det Sverige. Jag älskar Sverige. Har blivit patriotisk på gamla dar.. Nejdå. Men Sverige är bättre än Norge när det gäller det mesta, förutom jobbmöjligheterna, så är det bara. 

Ser fram emot att kanske klämma i mig en Ben&Jerrys under helgen (som inte kostar 80 fucking Norska kronor, rena rama rånet).


Jag tror även att vi ska kolla på TinTin. Det skulle ju va nice att gå på bio.. :)

Johan är som sagt i Egypten. Jag har inte hört nåt från honom sen de kom fram igår.. Dessutom kommer inte mina sms fram, så jag är oroooolig! :( 


Nu ska jag kolla på Oz. Jag älskar Oz.