fredag 9 december 2011

Dags att uppdatera bloggen tror jag. 
Under den senaste tiden har jag ju flyttat in till Oslo. Det är helt  underbart.
Jag har även fått fast kontrakt på jobbet (som jag var och skrev på idag), vilket innebär att jag kommer bli kvar här ett tag.. :)
Nu återstår ju bara att skaffa nytt boende tills jag blir utslängd härifrån. Men jag tror det kommer ordna sig. :) 
I onsdags var jag på en grej som svenska kyrkan har där svenskar träffas och umgås en kväll i veckan. 18+ heter det och det var jättetrevligt. Vi åt julmat och jag blev så mätt som jag inte blivit på länge.. Jag ska gå dit nästa vecka igen men då är det ingen julmat, då är det bara umgås. :)
Jag har även jobbat en del. Är sliten som fan av att ha gått upp kl 7 hela veckan (och gå och lägga mig alldeles för sent), så imorn ska jag sova länge lääänge.. 
Idag på jobbet fick vi tårta! Så snällt. :) Jag gillade vaniljsåsen och snowflakesen som var på, resten gav jag bort till en kollega som älskar KAKE!
En annan kollega hade en liten ny touch på frillan idag som jag kommenterade. Då sa han "jag blev inspirerad av rihanna i morse när jag fixade håret" hahaha. 

Jag har så kul på jobbet. :)


En riktig klassiker. Hahaha! Jag kan se den om och om igen och dö av skratt varenda jävla gång. Jag älskar philip! Haha!


Förut kom Hans Nikolai in och undrade om jag kunde vika hans kavaj. Hahaha. Jag kan väl lika en kavaj lika lite som han? Jag vek den jättefult (jag gjorde det bästa jag kunde) och gav den till honom och han blev jättebesviken och sa att han nog var tvungen att stryka den sen igen.. hahah!! :D


Nu ska jag gå ner till affären och handla lite goooa grejer te kvällen. Idag har ju faktiskt lönen kommit. 
Det blir väl lite oboooy, mjöööölk, och nåt gooooott. Kanske nåt slags bakverk. MMMMMM! HERRÅ!