måndag 15 mars 2010

vofsisar

Hejhej! Har pa sos sa gar vi med alla hundar varje dag och varje kvall nar alla hundar varit ute gar man med liza och plockar upp allt bajs pa vagen. Nar man tar Liza tar man med sig Sophie (lizas bastis) och sandy (korvy, som for ovrigt har blivit sa tjock att han knappt kan kallas en korv langre utan snarare borde kallas bolly), och idag tog den promenaden typ 40 minuter, mer an dubbelt sa lang tid som en vanlig promenad tar, for idag var liza inte pa travhumor. Liza ar valdigt gammal och har ont i benen och sa, hon harsvart att stalla sig upp och sa. Hon far medicin for det men det verkar inte osm att det hjalper sarskilt mycket. Liza ar varldens storsta hund typ och varldens mysigaste.

Imorn ska Jossan och jag ha varat kalas, det ska bli skoj. Jag ar ledig pa formiddagen och ska lana malleballes bil och aka till ikea och mercadona och shoppa, sen ar jossan ledig eftermiddag och ska fixa allt sa det blir fint och klart. Sen ska malin visa upp sin show, som hon inte har borjat ova pa an, sa vi far se vad det blir for kvalitet pa den ;D
Det ska bli skont att fa sova ut lite imorn for jag har varit jattetrott de tva senaste mornarna och inte orkat ga upp och bara viljat snooza vidare. Sen har vi sovit pa siestan. Och tittat pa futurama. Ikvall hinner det bli mycket futurama.
Idag har jag tvattat, det kandes bra, tvattade morktvatt sa har all ljus tvatt kvar. Det ar lite jobbigt for man maste ju tvatta pa en riktigt fin dag, men forhoppningsvis ar det riktigt fint anda tills vi aker.
Jag vet inte om jag skrivit att jag gjort jattemycket kottfarssas for ett tag sen. Den ar visserligen slut nu men den var valdigt god, jag trodde inte att jag kunde laga mat. Och nu har jag gjort ett till storkok for nagra dagar sen, curryris med massa gronsaker till. Forutom kottfarssasen har jag fan inte atit mycket kott har. Nan gang nar vi grillat, lite bacon och hamburgare fran typ burger king. :D
Idag kom det in en ny hund. En husky som heter Maya och har blaa ogon och ar gravid. Hon ar antagligen jattegravid sa forhoppningsvis foder hon nagra rattbebisar innan vi aker. :D
Det kom en tant forresten for nagra dagar sen och visade upp nagra jattesma jattesota valpar som bara var 6 veckor eller nat och de hade hon raddat fran killing station. De ska komma till sos om ca 3 veckor sa vi hinner inte fa traffa dom, men vi fick halladom och ta kort pa dom nar hon var och visade upp dom. Min favorit var en albinovalp som (saklart) hette Albin.. Han var saaa sot, men han hade lunginflammation sa han hostade hela tiden, lilla stackaren. Jag ska lagga ut bilder pa valparna sen nar jag kommer hem tror jag. 2 av valparna hade varit jattesjuka nar hon hamtade dom och 3 av dom nara att do. Men nu madde de ganska bra och vara jattejattejattesota!!
For nagra dagar sen kom 3 hundar till in, Max och Beau (som blivit omdopt till Jo), och en som heter Polly. Polly ar jattesmal och valdigt lik Penny som vi fangade in for nagra veckor sen.

Nu ska jag kolla om det finns nagra jobb pa platsbanken. HEJDA!