måndag 9 november 2009

stickisticki

Jag vill att mormor ska lära mig sticka. Jag ska bli riktigt jävla bra på att sticka, jag vill sticka en mysig lång tröja. Jag har stickat nånting en gång, det var en halsduk och tog hur jävla lång tid som helst att göra. Men jag vet att jag kan bli bra på det bara jag försöker. ;P

Jag hatar sura kärringar. Idag när jag skulle cykla till träningen och cyklade ut ur tunneln vid mitt hus kom det en kärring i en bil, hon körde mitt i vägen, verkligen utan att hon behövde och hon och sitt feta arsle kunde mycket väl delat hela stora vägen med en liten cykel, men najnajnaj, när jag körde ut, vid kanten av vägen så började cpkärringen tuta. Man ba "eehh?", undrar om hon är cp på riktigt, skulle viljat kasta nånting på henne eller på något annat sätt få henne att fatta att hon är ett retard. Jag kan bli så jävla arg när sånt händer, fast oftast tycker jag bara att det är komiskt att det finns såna människor. Tex detta, eller, när man möter nån tjurig kärring som börjar mumla om att man inte har lyset på på cykeln när det inte ens är mörkt eller nån jävla surgubbe som börjar härja om att man cyklar på trottoaren när den är hur bred som helst och det är noll pers där. Dom måste vara bittra. Hatar bittra människor. Måste vara det tråkigaste som finns. Skulle vilja kasta bajs på dom allihop. Synd att man inte hade en påse bajs med sig för jämnan så man kunde kasta lite på alla dumma.

mjölk

snart ska jag iväg och träna. är helt matt. kanske för att jag inte ätit särskilt mycket idag, eller iaf inget vettigt.
vi får väl se hur det går. ska på pump och sen på core med helen. jag gillar inte när helen har coren, det blir skitenkelt och inte särskilt kul. dessutom börjar hon passen innan folk har kommit dit, hon fattar inte att folk går på pass innan och ska hinna till hennes pass också. men men, vi får väl se hur det går också.
nu måste jag dricka lite mjölk, sen måste jag nog gå.