måndag 5 juli 2010

hejjjoså

Nu sitter Via och jag på jobbet. Facebook börjar bli långtråkigt men jag har betalat 10 000 räkningar fram till 10 minuter sen. Undra om det tog lång tid för jag är så jävla dålig påt eller för att det var så många... :P
Så nu undrar jag vafan man kan göra mer än facebook. Det är ju det obligatoriska bdb-garvet, inte gjort idag, men det tar typ 5 minuter, max! Jag får väl titta på hund och hästannonser, men hur kul är det, kommer ju ändå inte kunna köpa nån hund, och verkligen inte en häst eftersom jag typ inte kan rida.
Jag ska kolla efter en vit fåtölj åt Sandra på blocket, men hur lång tid tar det liksom...
Och spela facebook-spel kan jag bara inte tillåta mig att göra även om jag vet att det säkert kommer sluta så ändå.
Jag kan sitta och fantisera om vad jag ska göra för mat ikväll, men då kommer jag bara bli hungrig och det är ju inte så kuuuul.
Jag kan klia på mina myggbett. Dålig idé, men de kliar ju som in i helvete, har 40 000 stycken. Alltså allvarligt, det var kanske en överdrift men om jag säger att jag har 46 myggbett på ena armen så förstår du kanske att det känns som om jag ska dö ibland. Igår var det så hemskt att det kändes som om jag brann. Och det ser ju för jävligt ut. Ser ut som nån jävla pundarkärring. INTE SNYGGT, INTE SKÖNT!!
Igår när jag skulle sova blev jag livrädd och började seriöst tro att det hade blivit zomieinvasion och det sprang runt zombies i skogen och vrölade. Först trodde jag att det var hundar, men det var för sjukt. Det lät som en blandning av en hund som skäller och en störd människa som skriker. Så jag var tvungen att smsa Sandra och fråga vad det var. Det var rådjur. :)
SOM TUR ÄR!
Nu ska jag se om Via vill leka lite! TJO.