torsdag 28 januari 2010

fixifixi

Igår var jag på salsa/street, det var så jävla roligt! Jag hade sån jävla feeling, haha. Och jag hade ingen aning om att jag hade så lätt att ta in koreografi. Det ska jag lätt fortsätta gå på när jag kommer hem igen.

Idag ska jag städa mitt rum och dra fram vilka kläder jag ska ha med mig. Om jag hinner ska jag gå ut på stan och fixa lite grejer också.

Blev glad av att inte vakna av att min mobil ringde idag. Jag måste byta ringsignal för jag får ångest när jag hör den jag har nu. Haha, det är konstigt, eftersom det är så jävla roligt på jobbet. De frågade igår om jag kunde jobba idag också. Jag sa att jag helst inte ville jobba men om den andra vikarien absolut inte kunde kunde jag komma. Och jag kände mig jätteelak när jag sa det. För, jag kanske skulle hunnit med allt ändå, plus att jag tycker det är så kul att jobba där. Men men. Jag tror ärligt att jag inte skulle hunnit om jag skulle jobbat idag. Det känns som att det är sååå jävla mycket jag måste fixa innan jag åker och nu har jag fixat ingenting liksom.