måndag 21 november 2011

Hejhej! Jag har varit och kollat på en lägenhet idag och jag hoppas sååå mycket att jag får flytta in där. Det skulle vara så jävla skönt! Jättefin gammal lägenhet var det, högt i tak och fiiiint. :)

Igår när jag åkte buss hit och låg och halvsov kom jag och tänka på en sjuk sak, som borde ha hänt.. Att någon försökt eller har åkt med i bagaget bland väskorna hos Swebus. Alltså man får ju lägga in väskorna själv, och om nån då kryper in och lägger sig bakom väskorna och ligger där hela resan, det skulle ju  va ganska mysigt, och borde inte vara särskilt svårt. Måste ju va nån som har tänkt på det? 

Dom har förresten pyntat Oslo S, det är jättefint! :D Man får lite julfeeling, och jag tycker bara det är jävligt skönt att det fortfarande är "varmt" ute. Så får det gärna vara i nästan en månad till. Och ingen snö. Den kan komma den 20e december, samtidigt som det blir kallt som fan, sen är det kallt och snö och fint i ca 15 dagar och sen försvinner det bara sådär, inget slask och blask och sen är det plusgrader igen, det behöver inte vara svinvarmt, men som nu ungefär, inte kallare. 
Ja, iaf, dom har julpyntat Oslo S, smällt upp en fin julgran mitt i allt, och satt upp ljus och glitter lite överallt.. :) 


Denna veckan blir man bjuden på latte macchiato på Oslo S, känns som att risken att jag kommer få smaka en varje dag är överhängande. Hoppas det är gott! :D
Min mobil är förresten cp, man kan inte skriva snabbt på den, då är risken stor att det blir fel.. tex såhär:
"LOM Och smala en latte macchiato på oslo s jb tack EET ska jag Hora hela veckan."
JAAAmen visst va!!


Nää nu måste jag sova! 
Vi snakkes!!
Pussheeeejj!!